Πέθανε ο εικονολήπτης Κώστας Σιδηρόπουλος ,η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ3 «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), νικημένος από τον καρκίνο και η δημόσια τηλεόραση τον αποχαιρέτησε.

ανακοίνωση

Θλίψη στην Ελληνική Κρατική τηλεόραση μετά τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Σιδηρόπουλου. Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ3 «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), νικημένος από τον καρκίνο και η δημόσια τηλεόραση τον αποχαιρέτησε.

«Αντίο Κώστα… Η οικογένεια της ΕΡΤ3 θρηνεί για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου Κώστα Σιδηρόπουλο, που έφυγε το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) από τη ζωή. Ο εικονολήπτης Κώστας Σιδηρόπουλος μας αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα μετά από πολλές γενναίες μάχες με τον καρκίνο, άλλοτε νικηφόρες και άλλοτε αμφίρροπες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ3.

 

Πνεύμα ανήσυχο, με τη στόφα του καλλιτέχνη. Αδάμαστος χαρακτήρας, με δημιουργικό πείσμα, ανθρωπιστής και αλληλέγγυος. Πίστευε στην ισότητα και την ισονομία, αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με καυστικό χιούμορ και ένα μοναδικό ταπεραμέντο, με ισχυρές δόσεις αυτοσαρκασμού αλλά και κριτικής ματιάς στα κακώς κείμενα. Έκλεβε πάντα τις εντυπώσεις με μία του ατάκα, με ένα του χαμόγελο.

 

Ήταν απόφοιτος της σχολής Τηλεόρασης και Κινηματογράφου Σταυράκου. Προσελήφθη στην ΕΡΤ το 1996. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του, τη σκηνογράφο Ευαγγελία Κιρκινέ και δύο παιδιά, τον Ορφέα και τον Φοίβο. Μετά από δική του επιθυμία θα αποτεφρωθεί το Σάββατο στη Ριτσώνα Εύβοιας. Τον αποχαιρετούμε όλοι με αγάπη και μεγάλη συγκίνηση… Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας», καταλήγει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΡΤ3 για τον Κώστα Σιδηρόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητές με… αδιάβροχα και ομπρέλες, σε αίθουσες που στάζουν στο 3ο Δημοτικό Πάτρας! Στο φως από την «Π» έγγραφα του σχολείου προς τον Δήμο ΦΩΤΟ

Τροχαίο Πατρών – Κορίνθου: Τι προηγήθηκε της θανατηφόρας πρόσκρουσης με δυο νεκρούς ΦΩΤΟ

Καύσιμα: «Ανάσα» για τους οδηγούς η πτώση σε προ κρίσης επίπεδα, οι τιμές της βενζίνης στην Πάτρα

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 46χρονο οδηγό, τι είπε στον ανακριτή για το αλκοόλ

Απόστολος Λύτρας: Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους