Μαρτυρία για τον εξαφανισμένο 78χρονο Έλληνα στην Κωνσταντινούπολη: Φαινόταν ταλαιπωρημένος, σαν να περιπλανιόταν για μέρες

«Τον ρώτησα αν ήθελε βοήθεια, αλλά έφυγε».

Μαρτυρία

Το φως της δημοσιότητας είδε μια μαρτυρία για τον 78χρονο Έλληνα που εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, με έναν Τούρκο να δηλώνει πως τον είδε να περιπλανιέται στην πόλη, ενώ έμοιαζε ταλαιπωρημένος.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε ότι ο άνδρας που είδε φαινόταν ταλαιπωρημένος, σαν να περιπλανιόταν για μέρες.

 

«Όταν ήρθε σε μας τον ρώτησα εάν θέλει φαγητό ή χρήματα. Είπε ότι δεν θέλει τίποτα. Τον ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια, αλλά έφυγε και εξαφανίστηκε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε πως δεν μπορούσε να καταλάβει τη γλώσσα που μιλούσε ο άνδρας αυτός, ενώ φαινόταν εξαντλημένος, αδύναμος και φέρεται να είχε αναπνευστικά προβλήματα.

«Δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του»

Η κόρη του 78χρονου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του «Mega» ανέφερε τα εξής: «Ο πατέρας μου δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του, ποτέ τον έλεγχό του. Για τον μπαμπά μου τα 4 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα. Η καθημερινή πρωινή βόλτα του ήταν 10-12 χιλιόμετρα με κατεύθυνση το βουνό. Ίσως αυτό να τον παρακίνησε να πάει σε ένα πάρκο με δέντρα».

«Είναι 8 μέρες στον δρόμο. Έχει πανικοβληθεί, είναι σε ένα ξένο κράτος, παντελώς μόνος και αβοήθητος. Ίσως θα μπορούσε να συμβαίνει το οτιδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

 

Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ποια είναι η πρώτη του δήλωση

Δημοσκόπηση pelop.gr: Οι Ελληνες απαντούν για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ακρίβεια και τα κόμματα

Πως να ντύσω τα βιβλία μόνος μου

Peloponnisos FM 104,1: Ενημέρωση με υπογραφή από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου