Αίγιο: Επίθεση Μπέσκου κατά Δασαρχείου
O Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργος Μπέσκος κατά της θετικής εισήγησης του Δασαρχείου δια διάνοιξη δρόμων σε αναδασωτέες και in natura περιοχές για εγκατάσταση ανεμογεννητριών.
Επίθεση κατά των υπευθύνων του Δασαρχείου Αιγίου από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργο Μπέσκο εξαιτίας της θετικής εισήγησης του Δασαρχείου για ν’ ανοίξουν δρόμοι σε αναδασωτέες και in natura περιοχές ώστε να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες στην περιοχή Σκεπαστό Καλαβρύτων, ξεκινώντας απο Σελινούντα, Πυργάκι, Μελίσσια, Πτέρη.
«Εάν υπήρχαν τα έλατα σε αυτές τις περιοχές που κάηκαν και είναι αναδασωτέες, θα έδινε θετική εισήγηση το Δασαρχείο;», αναρωτιέται ο κ. Μπέσκος, σημειώνοντας πωςτο Δασαρχείο Καλαβρύτων έδωσε αρνητική εισήγηση.
Και καταλήγει: «Η καταστροφή του ορεινού όγκου της Αιγιαλείας δε θα περάσει.
Το δασαρχείο Αιγίου οφείλει να ανακαλέσει την αδιανόητη θετική εισήγησή του.
Η προσφυγή στη δικαιοσύνη, για να σταματήσει αυτή η απίστευτη και ανεξήγητη κατάσταση, είναι δεδομένη. Τις αναδασωτέες και in natura περιοχές οφείλει η Πολιτεία να τις αναβαθμίζει και όχι να τις καταστρέφει για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Πάτρα: Δηλώσεις συμμετοχής για τον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η Ενωση Τέμενης στο Ο.ΠΑ.ΚΕ. ΟΤΕ ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
