Ζώδια: Σκορπιέ, θα έχεις αρκετά δραστήρια ημέρα, ενώ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, για να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η μέρα θα ξεχειλίζει από γοητεία και ερωτισμό. Η εικόνα μας θα έχει μεγάλη σημασία, ίσως και παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε, γιατί θέλουμε να αρέσουμε, αλλά και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Από την άλλη, μπορεί να βγάλουμε και μια τεμπελιά και να μη θέλουμε να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μίζερο ή κοπιαστικό, αλλά με κάτι που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Ίσως και να το παρακάνουμε με αγορές καλλυντικών ή ρούχων, με ό,τι έχει σχέση με τη διακόσμηση ή τις τέχνες. Πάντως, το φλερτ, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, ακόμα και για καθαρά κοινωνικούς λόγους.

Από την άλλη, με το τρίγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο, νιώθουμε ότι πατάμε πιο γερά στα πόδια μας, έχουμε μια σιγουριά αλλά υπομονή, σύστημα και πλάνο για να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας. Το να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε αποκτήσει και να πάμε για τα επιπλέον είναι πιο σημαντικό από το να διακινδυνεύσουμε να τα χάσουμε όλα από μια παρόρμηση, βιαστική εκτίμηση ή πλεονεξία.

Κριός

Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω στον 10ο σου σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο σου και τρίγωνο με τον Ήλιο από τον 6ο σου, αν την χτεσινή ημέρα επηρεάστηκες από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία αρνητικά και έκανες λάθη, σήμερα θα μπορέσεις να τα διορθώσεις. Θα είσαι αρκετά μεθοδικός/η, πρακτικός/η, εργατικός/η, με στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις, ώστε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να προβληθείς. Καμία εκκρεμότητα και ανολοκλήρωτη εργασία, δεν σου επιτρέπεις προκειμένου να μην δώσεις τροφή για σχόλια και αρνητική κριτική. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μέσα από τον 7ο σου, θα έχεις καλή διάθεση απέναντι στον/η αγαπημένο/η σου, αν και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να περιορίσεις την έκφραση του/ης, κυρίως αν βρεθείτε σε δημόσιους χώρους.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον φιλικό σου Αιγόκερω στον 9ο σου και σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 11ο σου, μια φιλική σχέση θα ισχυροποιηθεί. Με το τρίγωνο της με τον Ήλιο μέσα από τον 5ο σου, θα έχεις χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, μιας και θα νιώθεις εσωτερική αρμονία και θα εκφράζεσαι με ευκολία. Θα είσαι εκδηλωτικός/η, δοτικός/η, κοινωνικός/η, παιχνιδιάρης/α κυρίως στα social που θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η, προκειμένου να εκθέσεις τις απόψεις σου, να διασκεδάσεις και κυρίως να φλερτάρεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μέσα από τον 6ο σου και στον εργασιακό χώρο θα έχεις καλή και ανέμελη διάθεση, με τάση για τεμπελιά περισσότερο, παρά να ολοκληρώσεις τις εκκρεμότητες σου.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω στον 8ο σου σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 10ο σου και τρίγωνο με τον Ήλιο από τον 4ο σου και ιδιαίτερα μετά την επιπόλαιη συμπεριφορά που είχες με το χτεσινό τετράγωνο του Ήλιου/Δία, σήμερα κρατάς περισσότερο υπεύθυνη στάση στο σπίτι και την οικογένεια, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Χρήματα που παίρνεις από την δουλειά σου, μπαίνουν όλα μέσα στο σπίτι για τις υποχρεώσεις σας. Θα είσαι αρκετά υπεύθυνος/η και συνετός/η στην διαχείριση των χρημάτων σου, αν και με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μέσα από τον 5ο σου, μάλλον θα κακομάθεις για ακόμη μια φορά τα παιδιά σου, κάνοντας τους τα χατίρια και αγοράζοντας τους δώρα.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 7ο σου, σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 9ο σου και τρίγωνο με τον Ήλιο από τον 3ο σου, θα έχεις συναντήσεις με συγγενείς που μένουν μακριά και που είχες καιρό να δεις. Ενδεχομένως να δεις ή να έχεις νέα από έναν/μια πρώην σου και να αναθαρρήσεις, ειδικά αν δεν τον/η έχεις ξεπεράσει. Γενικότερα θα έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι με κόσμο, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μέσα από τον 4ο σου, θα αισθάνεσαι θαυμάσια, θα έχεις ανέμελη έως και επιπόλαιη διάθεση, θα είσαι στοργικός/η και υπερπροστατευτικός/η με τα αγαπημένα σου σου πρόσωπα, μόνο που μάλλον θα το παρακάνεις και θα περιορίσεις τις ελευθερίες τους.

 

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 6ο σου, σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 8ο σου και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον 2ο σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσεις οικονομικές και πρακτικές εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθείς με θέματα καθημερινά, ρουτίνας. Θα είσαι αρκετά προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, τόσο όσο πρέπει, υπεύθυνος/η, εργατικός/η, μεθοδικός/η, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσεις χρήματα για επιδιορθώσεις και επισκευές. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 3ο σου, θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις σου, θα είσαι εξυπηρετικός/η και ευγενικός/η και είναι καλή ημέρα για να περάσεις ξέγνοιαστες ώρες με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω στον 5ο σου σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 7ο σου και τρίγωνο με τον Ήλιο από τον 1ο σου και μετά την χτεσινή σχεδόν αδιάφορη, στάση στον επαγγελματικό σου χώρο με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, ούτε σήμερα δείχνεις σημάδια εργατικότητας. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ερωτική και θα έχεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από τον έρωτα και το φλερτ. Μπορεί να δεις ή να μάθεις νέα για έναν/μια πρώην σου και τα συναισθήματα σου να αναζωπυρωθούν, χωρίς όμως να αφήσεις τον εαυτό σου, χύμα ή ανεξέλεγκτο/η. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον 2ο σου, θα το ρίξεις στις σπατάλες, στα ψώνια, τις αγορές και θα έχεις την διάθεση να κακομάθεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου.

 

 

Zυγός

Το κύριο ενδιαφέρον σου για σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 4ο σου θα είναι όλα όσα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 6ο σου, θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις τις δουλειές σου μεθοδικά. Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με επιδιορθώσεις και επισκευές του χώρου σου, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 12ο σου, θα νιώθεις πολύ καλά μέσα στον προσωπικό σου χώρο μαζί με λίγους/ες και καλούς/ες. Μάλιστα με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον 1ο σου, θα έχεις την διάθεση να καλλωπίσεις το σπίτι σου, θα φροντίσεις να είναι όμορφο, καθαρό και περιποιημένο, προκειμένου να περάσεις ευχάριστα τις ώρες παραμονής σου, με τους αγαπημένους/ες σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο σου, θα έχεις αρκετά δραστήρια ημέρα, μιας και οι τρέχουσες υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Με το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 5ο σου, θα είσαι αρκετά πρακτικός/η και μεθοδικός/η, ενώ δεν αποκλείεται στον πηγαιμό για τις δουλειές σου να συναντήσεις τον/η πρώην σου ή να μάθεις κάποιες πληροφορίες που τον/η αφορούν. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 11ο σου, νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, ώστε να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους. Αν χρειαστείς βοήθεια μην διστάσεις να την ζητήσεις. Το πιθανότερο είναι να σου δοθεί από σημαντικούς ανθρώπους που είναι σε θέση να σε στηρίξουν. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον 12ο σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να βγουν μυστικά στην φόρα.

 

 

Tοξότης

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο σου, θα ασχοληθείς με χρηματοοικονομικές και πολύ προσωπικές υποθέσεις. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 4ο σου, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις με τάξη και οργάνωση τις τρέχουσες πληρωμές και υποχρεώσεις του σπιτιού σου, τις οποίες είχες αμελήσεις κατά το παρελθόν. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 10ο σου, ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες μέσα από τις οποίες θα προβάλλεις τις ικανότητες σου και θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις στον χώρο της καριέρας. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον 11ο σου, θα περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Θα είσαι γενναιόδωρος/η, δοτικός/η αλλά παράλληλα απαιτητικός/η μαζί τους.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τις προσωπικές και ατομικές σου επιδιώξεις με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου. Τα στοιχεία της προσωπικότητας σου θα είναι τονισμένα, ειδικά με το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 3ο σου. Θα είσαι αρκετά μεθοδικός/η και οργανωτικός/η, υπεύθυνος/η και ψύχραιμος/η για να διαχειριστείς οτιδήποτε προκύψει. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 9ο σου, θα σχεδιάσεις ένα ταξίδι, θα ασχοληθείς με την εκπαίδευση σου και την διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων ή με διάφορες νομικές εκκρεμότητες και με το τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτη από τον 10ο σου, θα έχεις αυξημένη διάθεση για κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες με ανθρώπους επιφανείς, κύρους και εξουσίας.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να κινείται στον 12ο σου από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχεις μυστικοπαθή τάση και ανάγκη να απομονωθείς και να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου, να βάλεις σε τάξη, σκέψεις και συναισθήματα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 2ο σου, είναι πιθανό να σου επιστραφούν χρήματα που ενδεχομένως είχες δανείσει, ή χρήματα που καθυστέρησες να πάρεις από μια εργασία. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 8ο σου, θα έρθεις σε επαφή με τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, θα νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από την 9ο σου, θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου, αναπολώντας μαγικές στιγμές.

 

Ιχθύες

Αρκετά κοινωνική ημέρα θα έχεις σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 11ο σου. Θα έχεις την διάθεση να βάλεις νέους στόχους ενώ με το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 1ο σου, δεν αποκλείεται να «στρώσεις» το έδαφος ώστε να υλοποιήσεις κάποια σχέδια και πλάνα που είχες κατά το παρελθόν. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 7ο σου, θα προκύψουν νέες γνωριμίες, συνεργασίες και γιατί όχι και μια ερωτική σχέση, μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα επιλέξετε να βρεθείτε με την παρέα σας. Με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον 8ο σου, θα είσαι εξαιρετικά σπάταλος/η και γενναιόδωρος/η σχεδόν επιπόλαιος/η στην διαχείριση των οικονομικών σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ποια είναι η πρώτη του δήλωση

Δημοσκόπηση pelop.gr: Οι Ελληνες απαντούν για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ακρίβεια και τα κόμματα

Πως να ντύσω τα βιβλία μόνος μου

Peloponnisos FM 104,1: Ενημέρωση με υπογραφή από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου