Χανιά: Δικογραφία για ανήλικο που έκανε φάρσα για βόμβα στο 6ο Γυμνάσιο,είναι πρώην μαθητής του σχολείου

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία, η οποία περιλαμβάνει και τον κηδεμόνα του.

φάρσα

Δικογραφία σε βάρος νεαρού για ψευδή καταγγελία σχηματίστηκε στα Χανιά μετά από τηλεφώνημα-φάρσα χθες, Πέμπτη για τοποθέτηση βόμβας στο 6ο Γυμνάσιο της πόλης.

Ο δράστης της φάρσας ήταν ένας πρώην μαθητής του σχολείου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία, η οποία περιλαμβάνει και τον κηδεμόνα του.

Η αστυνομία, πάντως, χθες προχώρησε στην εκκένωση του σχολείου για προληπτικούς λόγους μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε πραγματική απειλή.

Η ανακοίνωση της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης

«χθες (12.09.2024) το πρωί άγνωστο άτομο πραγματοποίησε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε σχολική μονάδα. Άμεσα από αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων διεξήχθησαν οι κατάλληλες ενέργειες για την ασφαλή εκκένωση του χώρου, όπου διενεργήθηκε έλεγχος με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο δράστης που πραγματοποίησε ανωτέρω κλήση είναι ανήλικος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κηδεμόνα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.»Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Τι «έδειξαν» οι πρώτοι έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία

Πάτρα: Κάτοικοι κατά Δήμου για το αντλιοστάσιο λυμάτων στη Ρομάντζα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πολάκης: Έκανα λάθος με τον Κασσελάκη, αν ήμουν ομοφοβικός δεν θα τον πρότεινα

Νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Ηλείας ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός: Πού και πότε αναμένονται σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες, η πρόγνωση για την Πάτρα