Το Met Cosmetic ξανά στην κορυφή της Πλαστικής Χειρουργικής & Δερματολογίας

4 νέα βραβεία για το Met Cosmetic και το 2024, ήρθαν να προστεθούν στην επιτυχημένη πορεία του. Πιο συγκινητικό από όλα το gold βραβείο “Best Patient Experience”.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Anais Club, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2024. Για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Medical Beauty Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

To Met Cosmetic κατέκτησε και το 2024 τέσσερα νέα βραβεία.

  1. Gold Βραβείο “Best Patient Experience”
  2. Gold Βραβείο “Best Eyes Treatment – Μεσοθεραπεία Ματιών”
  3. Silver Βραβείο “Best Injectable Fat Dissolving Treatment – Ενέσιμη Λιποδιάλυση Aqualyx”
  4. Bronze Βραβείο “Best Derma & Plastic Surgery Clinic Chain”

Τα βραβεία παρέλαβαν ο ιατρός του Met Cosmetic Νικόλαος Καλέσης , και η Clinic Manager του Met Athens Κατερίνα Τσάτσα.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που διαθέτουν σημεία και θεραπείες που μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Το MET COSMETIC εύχεται το 2025 να μπορέσει να φέρει σε επαφή το κοινό με ό, τι νέο και καινοτόμο έρχεται να υπηρετήσει και να αναδείξει την εικόνα τους.