Ελένη Αντωνίου: Διεθνής, πιστοποιημένη, Elite και AVAR στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Elite

Η Ελένη Αντωνίου, που ανήκει στο δυναμικό της ΕΠΣ Αχαΐας, ορίστηκε AVAR στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Υπήρξαν αρκετοί που εξέφρασαν την απορία πώς ενώ έχει συμπεριληφθεί στον πίνακα της 2ης Κατηγορίας η ΚΕΔ την όρισε σε παιχνίδι πρωταθλήματος της Super League 1;

Λοιπόν η Ελένη Αντωνίου είναι διεθνής, πιστοποιημένη της UEFA Elite διαιτητής έχοντας συμπεριληφθεί στον αντίστοιχο πίνακα των Γυναικών.

Διαθέτει όλα τα προσόντα που απαιτούνται και η ΚΕΔ έχει το δικαίωμα να την ορίζει σε παιχνίδια της μεγάλης Κατηγορίας. Μάλιστα μπορεί να οριστεί να διευθύνει παιχνίδια και όχι απλώς να είναι στο VAR.

Θυμίζουμε ότι προ διετίας έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα διαιτήτρια που ορίστηκε να διευθύνει παιχνίδι της Super League 1.

Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022 «σφύριξε» στην αναμέτρηση Βόλος-ΟΦΗ για τα play-outs του πρωταθλήματος της μεγάλης Κατηγορίας.

Τότε είχε βραβευτεί από τη Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, την οποία είχαν επιλέξει οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων της δεύτερης Κατηγορίας.