Cardi B: Μαμά για τρίτη φορά μετά τον χωρισμό της

Η 31χρονη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με το μωρό στην αγκαλιά της στο κρεβάτι του μαιευτηρίου.

Μάμα

Το τρίτο της παιδί που είναι κορίτσι υποδέχτηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και μοιράστηκε τα νέα με τους followers της στο Instagram χθες Πέμπτη η γνωστή ράπερ Cardi B. Η 31χρονη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με το μωρό στην αγκαλιά της στο κρεβάτι του μαιευτηρίου.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε διακρίνεται και ο εν διαστάσει σύζυγός της Offset να κρατά στην αγκαλιά του το μωρό.

«Το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο» έγραψε η τραγουδίστρια. Η Cardi B έχει ήδη έναν της εξάχρονης Κάλτσουρ και του τρίχρονου Γουέιβ που έχει αποκτήσει με τον Offset.

Στις φωτογραφίες της δημοσίευσης οι περήφανοι γονείς φαίνονται να κάθονται με τα δύο παιδιά στο δωμάτιο του νοσοκομείου καθώς συναντούν τη νέα τους αδερφή. Η Κάλτσουρ κρατά και εκείνη τον μικρό της στην αγκαλιά της, ενώ η Cardi B κοιτάζει με αγάπη τα δύο κορίτσια της.

Η Cardi B είχε ανακοινώσει  την εγκυμοσύνη της μόλις μια μέρα αφότου έγινε γνωστό ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Offset μετά από 6 χρόνια γάμου. Εκπρόσωπός τους είχε τότε δηλώσει στο People ότι οι φήμες για απιστία είναι αβάσιμες.

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα με ενδυνάμωσες! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις», έλεγε τότε ποζάροντας με ένα κατακόκκινο φόρεμα και δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά.

 

Διαβάστε επίσης:

Χρωστούμενα και…ουρές στην Πατρών-Πύργου, αποζημιώσεις ακινήτων στο..«περίμενε»

Ένταση έξω από το πρώην γραφείο του Κασσελάκη στη Βουλή: Δεν άφησαν υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ να μπει

Πάτρα: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές και προκηρύξεις στο γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καταστήματα χωρίς… π(ε)λατεία! Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες της Πλατείας Όλγας

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος