Αίγιο: Θεατρική παράσταση του 2ου Λυκείου αφιερωμένη στο ΕΚΑΜΕ
Τα έσοδα της θεατρικής παράστασης του 2ου Λυκείου, προσφέρθηκαν στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου.
Το ΔΣ, τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΚΑΜΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τις εκπαιδευτικούς κυρίες Βαρβάρα Βαγενά και Μαρία Φέκα, τους μαθητές του 2ου Λυκείου Αιγίου, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν ώστε να πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα».

Πολύπλευρο όφελος είχε το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστασης αφού το περιεχόμενο ευαισθητοποιούσε σε θέματα διαφορετικότητας τόσο τους νέους ηθοποιούς, όσο και το κοινό που την παρακολούθησε. Επίσης, έγινε αφορμή να ενισχυθεί το ταμείο του ΕΚΑΜΕ από τις εισπράξεις με 518,90€.
«Η πρωτοβουλία όλων αυτών των ανθρώπων ήταν συγκινητική και έδωσε δύναμη σε όλους τους ανθρώπους του ΕΚΑΜΕ γιατί νιώθουν ότι πολλαπλασιάζονται οι συμπαραστάτες τους.
Με νεολαία που αφουγκράζεται τις δυσκολίες του συνανθρώπου και ενεργοποιείται προκειμένου να βρει λύσεις, θα μπορέσουν κάποια στιγμή να πορευτούν ισότιμα όλα τα μέλη μιας κοινωνίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Μεταλλικό πληκτρολόγιο και ποντίκι 59 γραμμαρίων: Η Lenovo ανεβάζει τον πήχη
Ο Μικ Τζάγκερ έκλεισε τα 83 – Οι ευχές των Rolling Stones
Οι viral συνήθειες του TikTok που πέρασαν το τεστ των επιστημόνων
Γιατί η μπαταρία του ηλεκτρικού σας θα κρατήσει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε
Ζώδια και έρωτας: Πώς η Αφροδίτη επηρεάζει τις σχέσεις μας!
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Πότισμα στο Γηροκομείο από το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας
