Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά: Η εμφάνισή της στην πρώτη εκπομπή ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της εκπομπής «Buongiorno»

Πρεμιέρα έκανε η πρωινή εκπομπή «Buongiorno» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, η οποία καλημέρισε τους τηλεθεατές του MEGA φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα και με νέο hair look.

«Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to «Buongiorno» με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.




«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα στελέχη του Mega που όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξαναβρώ το πρωινό, το πρωινό μου στο Mega μου με μια υπέροχη παρέα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και μας σύστησε τη νέα της ομάδα.