Πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα: Τι είπε στην έναρξη της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Λιάγκα

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σημείωσε στην έναρξη της εκπομπής: «Είναι η χειρότερη στιγμή της χρονιάς. Όχι επειδή μπροστά μας είναι ένας μαραθώνιος 200 εκπομπών, αλλά πραγματικά ότι πρέπει να κάνουμε έναρξη με τα καλά μας. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν έβαλα ούτε καλά, ούτε τίποτα… Όπως σας άφησα, έτσι σας βρίσκω. Απλώς το έπλυνα και το φόρεσα. Είμαστε στο ίδιο πνεύμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή. Όπως μας αφήσατε, έτσι μας ξαναβρίσκετε. Είμαστε μία εκπομπή που θα είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, την πολιτική, την κοινωνική και την lifestyle. Είμαστε μία καθαρόαιμη infotainment εκπομπή. Λίγο πειράξαμε τους συνεργάτες, με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχτεί και καινούργιους φέτος».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας συνομίλησε με την Άρια Καλύβα, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. «Θα υποδεχτώ δύο ανθρώπους μαζί. Τέταρτη σεζόν. Η Φωτεινούλα μας είναι έγκυος, το γνωρίζετε πια. Ήταν έγκυος και πριν τελειώσει η εκπομπή… Το γνωρίζαμε εμείς εδώ αλλά είναι αυτό που λέμε μέχρι να δέσει το μωρό» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις, υπάρχει μία διαδικασία, ξέρουν οι περισσότεροι άνθρωποι και το σέβονται. Και το σεβάστηκαν και οι περισσότεροι συνάδελφοι που το γνώριζαν και πολύ περισσότερο εσείς που δείξατε κατανόηση γιατί πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ. Όμως τώρα είναι όλα καλά και περιμένουμε τον μπέμπη μας. Είμαι στον έβδομο. Γεννάω αρχές Δεκέμβρη. Από εδώ θα φύγω 15 Νοέμβρη» σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.