H Παναχαϊκή βάζει ενιαίο εισιτήριο για τα ματς με ΑΕΚ Β και Αστέρα Β

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά στην τιμή των 140€ για το αντρικό και 70€ για το γυναικείο, τιμές συμφέρουσες σε σχέση με τα εισιτήρια των αγώνων

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή χρειάζεται τη βοήθεια όσων την αγαπάνε. Μετά τις απροσδόκητες εξελίξεις που αφορούν τις προσφυγές, η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ειδικότερα, η Παναχαϊκή είναι η μοναδική ομάδα που καλείται να εξοφλήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών, τη στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες έχουν προθεσμία έως τον Φεβρουάριο.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση και οι παίκτες απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της να σταθεί στο πλευρό τους ώστε να υπάρξει ομαλή λειτουργία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στους δύο προσεχείς αγώνες απέναντι σε ΑΕΚ Β’ και Αστέρα Τρίπολης Β’, αγοράζοντας σε προπώληση ένα ενιαίο εισιτήριο με την τιμή να διαμορφώνεται στα 25€, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Η τιμή ξεχωριστά για την κάθε αναμέτρηση θα είναι στα 20€ και τα εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η στήριξή σας είναι πιο αναγκαία από ποτέ για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη φάση.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου σε σημεία που θα ανακοινωθούν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, καθώς και μέσω της ticketmaster.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά στην τιμή των 140€ για το αντρικό και 70€ για το γυναικείο, τιμές συμφέρουσες σε σχέση με τα εισιτήρια των αγώνων.

Δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου! Εξασφάλισε τη θέση στο πλευρό της ομάδας! Τώρα μιλάει ο λαός της Παναχαϊκής!

Υ.Γ Έχουμε μάθει στα δύσκολα……και μέσα από τοίχο αν χρειαστεί θα περάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι ……δεν θα σας κάνουμε την χάρη……