Κρήτη: Απόπειρα απάτης σε γυναίκα ,έλαβε έγγραφο, δήθεν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Interpol και την Αστυνομία Κύπρου

Ένα ιδιαίτερο email έφτασε σε μια γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης από επιτήδειους που προσπάθησαν να την εξαπατήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κρήτη

Ένα ιδιαίτερο email έφτασε σε μια γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης από επιτήδειους που προσπάθησαν να την εξαπατήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος cretalive.gr, η κοπέλα έλαβε ένα έγγραφο, δήθεν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, την Interpol και την Αστυνομία Κύπρου, με πλαστές σφραγίδες και υπογραφές.

Στο email, το οποίο συνιστούσε δήθεν ενημέρωση από τον «Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Κύπρου», η γυναίκα κατηγορούνταν για το ότι απέκτησε πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας, αλλά και άλλα σχετικά εγκλήματα.

Στο έγγραφο ζητείται μάλιστα από την παραλήπτρια του μηνύματος να επικοινωνήσει μέσω email και να απαντήσει στις εν λόγω κατηγορίες που της αποδίδονται. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και η κοπέλα κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σε πλήρη διερεύνηση ο καθηγητής που έβγαλε φωτογραφία ανήλικη – Παιδόφιλος ή προστάτης ανηλίκων;

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τους νέους Επιτρόπους της Κομισιόν: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού ΒΙΝΤΕΟ

«Σπίτι μου 2»: Δύο νέες διευκολύνσεις ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πόσοι είναι οι συνολικοί πόροι

Υπερόπλο της ΑΑΔΕ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές – Αυτόματες κατασχέσεις – Ερχονται λουκέτα

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του, το βέλος του διαπέρασε το κρανίο