Ο Προμηθέας 2014 ενίσχυση με Ηλία Καλημέρη

Την απόκτηση του σέντερ Ηλία Καλημέρη ανακοίνωσε και επίσημα ο Προμηθέας 2014, που ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή στη National League 1.

Προμηθέας Ο Προμηθέας ανακοίνωσε τον Ηλία Καλημέρη

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Προμηθέας 2014 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ηλία Καλημέρη, ο οποίος έρχεται για να θωρακίσει τη front line του νεοφώτιστου Προμηθέα 2014, στο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο Ηλίας Καλημέρης γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2002. Βλέπει τον κόσμο από τα 208 εκατοστά και αγωνίζεται στη θέση ”5”. Ο νεοαποκτηθέντας παίκτης των ”πορτοκαλί” ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2021-22, φορώντας τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου, στον οποίον περιμένει για δύο έτη, κερδίζοντας μάλιστα και την άνοδο στην Elite League με την ομάδα της Βοιωτίας. Πέρυσι, ο Καλημέρης έπαιξε στη National League 1 ξανά, με τη φανέλα του ιστορικού Πανελληνίου.

Καλωσορίζουμε τον Ηλία Καλημέρη στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχίες, σε ατομικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της».