Ο Προμηθέας επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Accountsaints

Την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Accountsaints ανακοίνωσε ο Προμηθέας στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Good Athlete Better Person.

Προμηθέας Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Accountsaints

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία Accountsaints, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Good Athlete Better Person. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς πως η συγκεκριμένη εταιρεία για δεύτερη συνεχή σεζόν ”αγκαλιάζει” το εγχείρημα αυτό και αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της και στηρίζει διαχρονικά τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αφήνοντας έτσι ένα ευρύ κοινωνικό αποτύπωμα και δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση ώστε να χαράξουν και άλλοι τον ίδιο δρόμο.

Η Accountsaints, με μια διαδρομή 35 και πλέον ετών στο χώρο και με γραφεία σε Πάτρα και Αθήνα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις φοροτεχνικές, λογιστικές, μισθοδοτικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές ανάγκες μιας επιχείρησης, μέσω μιας έμπειρης εξειδικευμένης ομάδας.

Στοχεύοντας σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, η Accountsaints δεσμεύεται να προσφέρει ολοκληρωμένες φορολογιστικές λύσεις απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η γνώση, η εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση, η οργάνωση και η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας.

Στην Accountsaints η διαφορετικότητα προκύπτει από το αξιακό σύστημα. Η παροχή ολοκληρωμένων φορολογιστικών λύσεων είναι το αποτέλεσμα. Ένα σύνολο αδιαπραγματευτων αξιών είναι ο τρόπος. Πιστεύοντας δογματικά στο ορθό αλλά και στην δύναμη της αλληλεπίδρασης μαζί σας, πορεύονται και πραγματοποιούν.

Η αμοιβαία και επωφελής συνεργασία με την εταιρεία Accountsaints σημαίνει πολλά για εμάς και αποτελεί ένα απτό παράδειγμα για το πόσα πράγματα είναι δυνατόν να επιτευχθούν, όταν ενώνουν τις δυνάμεις της άνθρωποι με υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης και ευαισθητοποίησης. Είμαστε βέβαιοι πως οι βάσεις για μια μακροχρόνια συμπόρευση έχουν ήδη τοποθετηθεί».