Περίεργα «ραντεβού» σε συνοικία της Πάτρας, καταγγελία στην «Π»

Καταγγελία στην «Πελοπόννησο» για εμφάνιση «ύποπτων» ομάδων σε συνοικία της Πάτρα, μερά και νύχτα, σε συγκεκριμένα σημεία και ώρες.

 

συνοικία

Η εμφάνιση «περίεργων» ατόμων που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε συγκεκριμένα σημεία στη συνοικία της Τέρψης Πατρών, έχει θορυβήσει τους κατοίκους που εκφράζουν, μέσω της «Πελοποννήσου», έκδηλη ανησυχία.

Οπως καταγγέλλει στην «Πελοπόννησο» κάτοικος που για ευνόητους λόγους επί του παρόντος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία (ωστόσο τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) τον τελευταίο μήνα παρατηρείται έντονη κινητικότητα ομάδων ρομά. «Εχει διαπιστωθεί ξαφνική εγκατάστασή τους σε παλιά σπίτια. Υπάρχουν αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε συγκεκριμένα σημεία, στην πλατεία Κοντογούρη, πλησίον της Ελευθερίου Βενιζέλου και κοντά στο λύκειο της περιοχής. Τα οχήματα αυτά εναλλάσσονται σε διάστημα μιας εβδομάδας και φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας μόνο στο πίσω μέρος».

Εχει παρατηρήσει πως εντός των αυτοκινήτων βρίσκονται κυρίως νεαρά, άτομα που επισκέπτονται τα εν λόγω σημεία καθημερινά και απαρέγκλιτα συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. «Κάθε ημέρα στις 3 το μεσημέρι και στη 1 το βράδυ συγκεντρώνονται, βάζοντας δυνατά τη μουσική. Οπως πληροφορήθηκα, πρόκειται για μια μέθοδο που ακολουθείται, όταν πρόκειται για διακίνηση ναρκωτικών. Βάζουν μουσική και εμφανίζονται οι πελάτες».

Επιπλέον, όπως αναφέρει άμα τη εμφανίσει τους, έχει πληροφορηθεί πως στην περιοχή έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις κλοπών.«Εάν σταματήσεις και στρέψεις το βλέμμα σου προς το μέρος του, τότε σε λοξοκοιτούν». Χαρακτηρίζει την κατάσταση «εκρηκτική» και δηλώνει διατεθειμένος ν’ απευθυνθεί στην Αστυνομία, ενημερώνοντας για τα «ύποπτα» ραντεβού καθώς εκφράζει τη βεβαιότητα πως πίσω από αυτά κρύβονται άκρως επικίνδυνες παραβατικές συμπεριφορές.