Φωτεινή Ντεμίρη: Σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο

Η Φωτεινή Ντεμίρη έκανε το ντεμπούτο της στο ελληνικό κοινό πρίν δύο δεκαετίες, μέσα από τον ρόλο της “Κανέλας” στη σειρά του Χάρη Ρώμα, “Το Καφέ της Χαράς”.

Ντεμίρη

Η Φωτεινή Ντεμίρη έκανε το ντεμπούτο της στο ελληνικό κοινό πρίν δύο δεκαετίες, μέσα από τον ρόλο της “Κανέλας” στη σειρά του Χάρη Ρώμα, “Το Καφέ της Χαράς”. Παρόλο που την ίδια τόσο θεατρικά όσο τηλεοπτικά την έχουμε συνηθίσει στην κωμωδία, φέτος την συναντήσαμε στη σεζόν που μας πέρασε στην δραματική σειρά του Mega, “Το Ναυάγιο”.

Η ηθοποιός παρά το γεγονός πως είχε αποκτήσει μεγάλη αναγνωσιμότητα μέσα από τους ρόλους της, δεν είχε ποτέ απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα, ειδικά για την προσωπική της ζωή, μέχρι σήμερα.

Η Φωτεινή Ντεμίρη μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο της

Η Φωτεινή Ντεμίρη ήταν μαζί με τον Χάρη Γρηγορόπουλο 30 χρόνια, και μαζί, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ήταν και αυτός μέλος του καλλιτεχνικού θεάματος και ο κόσμος τον αποκαλεί μέχρι σήμερα “Τρελαντώνη”.

Μετά από τρείς δεκαετίες μαζί, στις 16 Ιουλίου του 2024, έσκασε η είδηση ότι το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Μέχρι τώρα κανείς από τους δυο τους δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σήμερα, 18/09, η ίδια η ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τοποθετήθηκε πρώτη φορά σχετικά:

“E, διαζύγιο τώρα, Εντάξει, Αυτά. Όλα καλά. Μια χαρά. Είμαστε μια χαρά. Είμαι καλά. Αγαπημένοι. Αυτά”, είπε αρχικά και συνέχισε αναφέροντας:

“Έχουμε δύο παιδιά, είμαστε οικογένεια, είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε από μικρά παιδιά σχεδόν μαζί αλίμονο. Μάλλον είναι δύσκολο να αλλάξει συνήθειες ένας άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια., κάθε μετάβαση είναι δύσκολη. Είμαστε όμως καλά γιατί άμα είσαι καλά μέσα σου και είσαι καλά με τον άλλον, δεν υπάρχουν εντάσεις, όλα καλά”.





Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξεμένει στη μέση η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος – Χωρίς χρηματοδότηση η ανάπλαση… τα «βροντάει» ο εργολάβος

Φαράγγι Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου

Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Αηδίες ότι της έριξα 30 μπουνιές», τι απαντάει η ίδια ΒΙΝΤΕΟ

Επιμελητήριο Αχαΐας: «Πραξικόπημα» κατά της υποψηφιότητας Θ. Λουλούδη – Η ανήθικη τροπολογία και το «καθεστώς»

Υπό διερεύνηση 140 άτομα για απάτη εικονικών συναλλαγών 150 εκατ. ευρώ – Στο κάδρο παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας