Ζώδια: Ταύρε, μια τάση να κρύβεις συναισθήματα, σκέψεις και σχέδια έχεις σήμερα’ στα ερωτικά σου βέβαια αλλάζει το πράγμα!

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές κι εκπλήξεις, ανατροπές στα δεδομένα που μας ευνοούν, αλλά και ευκαιρίες ή βοήθειες από το πουθενά που εννοείται ότι θα είναι πολύτιμες και θα μας ξεμπλοκάρουν ή θα μας φέρουν τις λύσεις που ψάχναμε.

Από την άλλη, η ανάγκη για απελευθέρωση κινήσεων και έκφρασης, αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις, για πρωτοτυπία και ρίσκο, εφαρμογή ασυνήθιστων ιδεών και επαφή με κάθε τι διαφορετικό, θα είναι μεγάλη. Αν έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά, αν είμαστε δεκτικοί στο καινούργιο και χωρίς να θεωρούμε τίποτα στάνταρ και αναμενόμενο, κάνουμε το παιχνίδι μας, τότε θα κερδίσουμε πολλά.

 

Κριός

Η σημερινή έκλειψη στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, αντίστοιχα σε 12ο / 6ο σου και σε εμπλοκή με Ποσειδώνα, Ουρανό και Πλούτωνα, θα φέρει αυξημένο συναισθηματισμό, ανάγκη για ψυχική και σωματική υγεία και θα έχεις την επιθυμία να προσφέρεις την την αγάπη σου και βοήθεια ανιδιοτελώς σε όποιον την χρειάζεται. Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου με ηρεμία και μυστικότητα, προετοιμάζεσαι για την στιγμή που θα ξεχωρίσεις, μιας και το παρασκήνιο καλά κραττεί. Με την αντίθεση του Ερμή στον 6ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 12ο σου, θα είσαι φειδωλός/η στα λόγια σου, αλλά και αυτά που θα πεις θα είναι σκληρά και υποτιμητικά αν χρειαστεί. Προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο αντικειμενικός/η μπορείς, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου από τοξίνες και βλαβερές συνήθειες και στρέψε την προσοχή σου σε καταστάσεις που σε χαλαρώνουν.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον 12ο σου θα έχεις την τάση να κρύβεις συναισθήματα, σκέψεις, σχέδια και πλάνα, εξαιτίας μιας φοβικής διάθεσης που θα σε διακατέχει. Ωστόσο με τον Ήλιο από τον 5ο σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 1ο σου, όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου, θα νιώθεις πολύ free να εκφραστείς και να εκδηλωθείς, κυρίως αν δεν υπάρχει κάποια μορφή δέσμευσης. Απροσδόκητες ερωτικές γνωριμίες ενδέχεται να προκύψουν, με ασυνήθιστους ανθρώπους, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και που θα σε γοητεύσουν με το πρώτο βλέμμα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η τότε θα φροντίσεις να περάσεις συναρπαστικές στιγμές με τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο, κάνοντας διαφορετικά πράγματα που θα σας βγάλουν από την καθημερινή σου ρουτίνα.

 

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον 4ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 12ο σου, είναι σαν να έρχεται φρέσκος αέρας στην οικογενειακή σου ζωή. Μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα και αλλαγές θα μπορέσεις να απελευθερωθείς από άγχη, φοβίες και μυστικά. Θα προκύψουν ευχάριστες αλλαγές, μπορεί για παράδειγμα να ανακαινίσεις το χώρο του σπιτιού ή του δωματίου σου, να αποκτήσεις δικό σου χώρο και να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η. Με ευκολία θα κάνεις τις αλλαγές, άλλωστε είσαι αρκετά ευμετάβλητος/η ως φύση και κυρίως θα σου κάνει καλό, να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις για τις πραγματικές σου επιθυμίες. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στον 11ο σου, ανανεώνεις τους στόχους σου και είσαι γεμάτος ενθουσιασμό. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με φίλους/ες και να επιδιώξετε έναν κοινό στόχο μαζί.

 

 

Kαρκίνος

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 3ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 11ο σου, θα προκύψουν νέες συμφωνίες με ανθρώπους του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Προτίμηση στο πρόσωπο σου θα δείξουν άνθρωποι ασυνήθιστοι, που δεν θα περίμενες να σε επιλέξουν για συνοδοιπόρο τους, με αποτέλεσμα αυτή η αναπάντεχη αναγνώριση να σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα έχεις ευχέρεια λόγου και ενδέχεται κάποιες αντιλήψεις σου να είναι αρκετά πρωτοποριακές και αυτό να είναι το εφαλτήριο για να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερους ανθρώπους με το μέρος σου, ειδικά αν ασχολείσαι με τα κοινά. Την ίδια στιγμή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού στον 10ο σου και σημαντικό ρόλο για εσένα θα παίξει η ανάδειξη της καριέρας σου και θα φροντίσεις μέσα από νέα ξεκινήματα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.

 

Λέων

Δεν συνηθίζεις να αγκαλιάζεις τις αλλαγές, ωστόσο σήμερα μάλλον θα εκπλήξεις τους πάντες με την ευελιξία σου να τολμήσεις νέα εγχειρήματα στον επαγγελματικό χώρο. Μέσα από αναπάντεχα γεγονότα που θα φέρει ο Ήλιος στον 2ο σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον 10ο σου, θα ξεχωρίσεις για τις πρωτότυπες κινήσεις σου και αυτό θα φανεί με την αύξηση του μισθού σου ή ενός ανέλπιστου bonus. Μπορεί να αλλάξεις εργοδότη ή και δουλειά που θα είναι περισσότερο επικερδής. Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού στον 9ο σου, θα νιώθεις αισιοδοξία και πίστη στο μέλλον, με πιθανότητα να δεις μια νομική υπόθεση να εξελίσσεται θετικά. Σε θέματα γνώσεων και εκπαίδευσης είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα σχολή, να πάρεις ένα κύκλο σεμιναρίων ή να ταξιδέψεις για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

 

 

Παρθένος

Πολλά ανατρεπτικά και ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν σήμερα με τον Ήλιο στον 1ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 9ο σου. Θα έχεις την διάθεση να προβείς σε αλλαγές σχετικές με την εμφάνισή σου αλλά και τις καθημερινές σου συνήθειες τις οποίες για σήμερα θα θελήσεις να αποβάλλεις, προκειμένου η ημέρα σου να γίνει περισσότερο συναρπαστική. Μια νομική υπόθεση θα σε απασχολήσει ευχάριστα μιας και θα εξελιχθεί εκτός του αναμενόμενου. Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού στον 8ο σου, κρύβεις τα βαθύτερα συναισθήματα και ένστικτα σου από φόβο μην απορριφθείς, κάνοντας ωστόσο διάφορα σενάρια που αφορούν τόσο τον οικονομικό τομέα, όσο και τον συναισθηματικό. Αν αφεθείς ελεύθερος/η και δεν παρασυρθείς από σενάρια και καχυποψίες θα έχεις μια αρκετά ευχάριστη ημέρα.

 

 

Zυγός

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον 7ο σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές δραστηριότητες, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα ασχοληθείς με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Θα είσαι προσεκτικός/η και γενναιόδωρος/η με τους άλλους και θα δείχνεις κατανόηση για τις ανάγκες τους. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 12ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 8ο σου, ενδέχεται να βρεθούν απροσδόκητες λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να απαλλαγείς από χρέη ή δάνεια, με αποτέλεσμα να νιώσεις ψυχικά ανανεωμένος. Ίσως να μην είσαι έτοιμος να μοιραστείς τα σχέδιά σου μέχρι να έχεις σαφή εικόνα της κατάστασης. Ωστόσο, η χαρά σου και οι παρορμήσεις σου θα είναι δύσκολο να κρατηθούν κρυφές, και αν επιλέξεις να τις μοιραστείς, θα το κάνεις μόνο με τον σύντροφό σου.

 

 

Σκορπιός

 

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στον 6ο σου, θα νιώθεις έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Είναι σαν να έχεις μια ενέργεια που σε καθοδηγεί να βάλεις όλα σου τα καθήκοντα σε τάξη. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου στον 11ο σου με τον Ουρανό από τον 7ο σου, θα φέρει ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά γεγονότα που θα κάνουν τη μέρα σου πιο ενδιαφέρουσα. Ίσως γνωρίσεις κάποιον/α που ξαφνικά και απροσδόκητα αυτή η γνωριμία μπορεί να φέρει μια νέα δυναμική ή ευκαιρία στη ζωή σου. Σε γενικές γραμμές, περίμενε μόνο ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές σήμερα, είτε στον τομέα της εργασίας είτε στον τομέα των σχέσεων. Είναι σαν να ανοίγεις ένα δώρο και να ανακαλύπτεις τις ευχάριστες εκπλήξεις που κρύβει μέσα του.

 

Tοξότης

Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον 10ο σου με τον Ουρανό στον 6ο σου, σημαίνει πως μπορεί να είναι η στιγμή σου να ξεχωρίσεις στον χώρο εργασίας σου. Οι στόχοι σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια αλλαγή θέσης εργασίας με καλύτερες συνθήκες και αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Είναι πιθανό να εκτιμήσει ο/η εργοδότης σου την ελευθερία στην σκέψη και την φιλοσοφική διάθεση που σε διακρίνει και να σου προσφέρει νέες ευκαιρίες. Μια αλλαγή στην επαγγελματική σου κατεύθυνση μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πιο ελεύθερος/η και ικανοποιημένος/η. Εν τω μεταξύ, η θετική αύρα που φέρνει η Σελήνη στον Κριό στον τομέα των ερωτικών σχέσεων υπόσχεται μια ημέρα ενθουσιασμού και ρομαντισμού. Ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές περιπέτειες που θα φέρουν χαρά και διασκέδαση στη ζωή σου.

 

 

Αιγόκερως

Οι αστρολογικές επιρροές για σένα σήμερα μπορεί να φανούν λίγο αντιφατικές. Από τη μια, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σου υποδεικνύει να απολαύσεις την οικειότητα του σπιτιού σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου στον 9ο σου με τον Ουρανό στον 5ο σου, σε προτρέπει να ζήσεις την ημέρα σου με διαφορετικό τρόπο, να αλλάξεις ρουτίνα και να δοκιμάσεις κάτι νέο. Έτσι, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με απροσδόκητα γεγονότα. Μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά συγγενείς ή φίλοι από μακρινά μέρη και να χρειαστείς να τους φιλοξενήσεις. Ίσως βρεις ένα νέο έρωτα και να αποφασίσεις να ζήσεις μια ξέφρενη εμπειρία ή απλά να χαλαρώσεις στο σπίτι, μόνος ή με την οικογένειά σου. Ότι και να συμβεί, ετοιμάσου για μια συναρπαστική ημέρα με πολλές εκπλήξεις και ποικίλους λόγους για να το απολαύσεις.

 

 

Υδροχόος

 

Έχοντας τον Ήλιο στον 8ο σου, να φωτίζει τον τομέα των επιδομάτων, των κληρονομικών σου, των οικονομικών σου κτλ. και τον Ουρανό στον 4ο σου, να επηρεάζει τον οικογενειακό σου χώρο, ετοιμάσου για ανατροπές στις οικονομικές σου υποθέσεις. Θα προκύψουν αναπάντεχες εξελίξεις στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου και θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να απαλλαγείς από χρέη που σε βαραίνουν. Είναι σαν να αντλείς νέα ενέργεια από το τρίγωνο του Ήλιου και να απελευθερώνεσαι από τα δεσμά του παρελθόντος, βγαίνοντας ανανεωμένος/η. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον 3ο σου, θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις, πιθανή σύναψη συμβολαίου ή μιας σύμβασης, συναλλαγές και δοσοληψίες. Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις αυξημένη ενέργεια, κινητικότητα και μπορεί να αναλωθείς σε συζητήσεις με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς/ες προκειμένου να ικανοποιήσεις την περιέργεια σου, συλλέγοντας νέα και ειδήσεις.

 

 

Ιχθύες

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 7ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 3ο σου, θα υπάρξουν ανατροπές και εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μια αισθηματική σχέση μπορεί να την τελειώσεις εν ριπή οφθαλμού, μπορεί να αλλάξει τροπή και να πάρει μια πιο free και light μορφή, ί ή, μπορεί ο/η σύντροφός σου να σου κάνει μια ευχάριστη έκπληξη και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας. Μπορεί ακόμη, να προκύψει μια συνεργασία που θα σου δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης, ή να σε καλέσουν εκτάκτως να υπογράψεις ένα συμβόλαιο. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον 2ο σου, θα σε απασχολήσουν μαζί με τα παραπάνω και οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να παρασυρθείς και να προβείς σε νέες αγορές και παράλληλα να σε πιάσει ανασφάλεια που σπαταλάς τα χρήματά σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Ακούστηκαν υπερβολές, γελάει ο κόσμος»

Το Instagram θα επιτρέπει πλέον στους γονείς να βλέπουν σε ποιους στέλνουν μήνυμα τα παιδιά τους

Ghosting: Το εκνευριστικό trend της νέας γενιάς ,τελικά, πότε είναι εντάξει να «εξαφανίζεσαι»;

Παγκόσμια κυβερνοεπίθεση στο Χ: Θύμα «έπεσε» και η Πυροσβεστική – Τι είναι το Solana

Πάτρα: Στη «φάκα» ο άνδρας που εξαπάτησε ηλικιωμένη τηλεφωνικά αποσπώντας της 40.000 ευρώ

Αλλάζουν τα δεδομένα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2025;