Παππά – Γεροντιδάκης μαζί και στη ζωή;

Δημοσίευμα θέλει τη Δανάη Παππά να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Γεροντιδάκη με τους ηθοποιούς να ήρθαν κοντά στον «Σασμό».

Παππά

Οι ηθοποιοί Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά φαίνεται πως εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στον «Σασμό», είναι μαζί και στη ζωή.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «On time» σημειώνει ότι οι δυο ηθοποιοί εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι  επιλέγοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύονταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι στη σειρά «Σασμός» (τον Γιώργο και τη Θοδώρα) και όλα δείχνουν πως μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Σημειώνεται ότι η Δανάη Παππά χώρισε στις αρχές του καλοκαιριού από τον επί έξι χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ενώ πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε και ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Δανάη Παππά: Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι
«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες» δήλωσε πρόσφατα η Δανάη Παππά όταν τη συνάντησε η κάμερα του MEGA στο αεροδρόμιο.