Ο Προμηθέας παρουσίασε ομάδα φανέλα, χορηγούς – Νέες προκλήσεις, πάντα ψηλά – Φωτογραφίες

Ο Προμηθέας παρουσίασε τη φετινή του ομάδα, τη νέα φανέλα και τους χορηγούς του σε μια άκρως γιορτινή εκδήλωση στο ζεστό «Promitheas Park».

Προμηθέας Ο φετινός Προμηθέας σε παράταξη

Ο Προμηθέας της σεζόν 2024-2025 αποκαλύφθηκε σήμερα στους φίλους του μπάσκετ, σε μια γιορτινή κι άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα στο «Promitheas Park».
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Μήλας αναφέρθηκε στο πλάνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ζητώντας από τον κόσμο, αλλά και από τους εκπροσώπους των φορέων να στηρίξουν την προσπάθεια, η οποία προβάλει την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και φέρνει ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα.
Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου θύμισε στους φίλους της ομάδας τις περσινές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ευχαρίστησε τους χορηγούς για την υποστήριξή τους, χαρακτηρίζοντάς τους «πολύτιμο καύσιμο» στο όλο εγχείρημα και ζήτησε, ταυτόχρονα, από τους φιλάθλους να στηρίξουν τους «Προμηθείς» από την κερκίδα, αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Πάτρα, με τη Νίμπουργκ (η ομάδα που πέρασε από τα προκριματικά) στις 2 Οκτωβρίου για το BCL.

Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας