Μαρινάκης: Δεν υπάρχει συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου

Τι είπε για Σαμαρά-Καραμανλή και ενότητα ΝΔ

Μαρινάκης

Έκλεισε ο κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου, τα οποία εντάθηκαν μετά τη συνέντευξη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ερωτηθείς σχετικά απάντησε πως «εάν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος, υπάρχει ο κίνδυνος στο μέλλον να «υπάρξουν στο μέλλον κυβερνήσεις συνεργασίας εντελώς ερμαφρόδιτες».

Ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει συζήτηση για αλλαγή εκλογικού νόμου, ο κος Γεωργιάδης εξέφρασε την πάγια, διαχρονική του θέση και δεν προέβη ούτε σε ανακοίνωση, ούτε σε κάποια πρόταση».

Για Καραμανλή – Σαμαρά

«Οι πρώην πρωθυπουργοί είναι δύο άνθρωποι που έχουν ηγηθεί της παράταξης και κατείχαν το κορυφαίο αξίωμα, έχουν δικαίωμα να λένε ό,τι θέλουν», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει πιστή στις αξίες της, προχωρά μπροστά ανταποκρινόμενη στα καυτά προβλήματα των πολιτών για την καθημερινότητά τους και αυτό κάνουμε κάθε μέρα».

Για συναντήσεις υπουργών – βουλευτών

Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά της ΝΔ και το εάν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στη ΝΔ του Λευτέρη Αυγενάκη, απάντησε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση, ενώ χαρακτήρισε συνήθη πρακτική για τη ΝΔ τις επαφές υπουργών και βουλευτών. «Δεν υπάρχει δράκος στο παραμύθι που να λέει ότι οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ είναι διαφορετικό. Μία είναι η ΝΔ προχωράει μπροστά, ακούγονται απόψεις, αλλά στόχο έχει να προχωρήσει το πρόγραμμά της» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.