Βάλια Χατζηθεοδώρου για Πέτρο Πυλαρινό: «Είχαν πει για τρίτο πρόσωπο, είχα ζοριστεί πολύ »

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου συνάντησε ρεπόρτερ του MEGA, στο πλαίσιο της εκπομπής Buongiorno.

Βάλια

“Ήρθα σε δύσκολη θέση τότε. Ένιωσα ότι μου γυρνάει μπούμερανγκ η όποια δημοσιότητα”.

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου συνάντησε η ρεπόρτερ του MEGA, Ευάννα Ζουμπούρογλου, στο πλαίσιο της εκπομπής Buongiorno. Οι δύο κοπέλες έκαναν μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης κουβέντα, με τη συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου να μιλά για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου, πριν ακόμη μου γίνει πρόταση, να βλέπω φανατικά την Σίσσυ και τα παιδιά και μάλιστα είχα πει πως θέλω να είμαι σε αυτή την παρέα. Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν έγινε το «πρώτο τηλέφωνο». Δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση και ακόμα δεν μπορώ, νιώθω άβολα», δηλώνει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Στα σχόλια πάντα θα υπάρχει κάτι που θα αφορά στην εξωτερική μου εμφάνιση, έχουν γράψει «άλλη μια ξανθιά γλάστρα», «τι την έχετε εκεί». Είναι όμορφο να μου λένε ότι είμαι όμορφη αλλά δεν με γεμίζει και την ψυχή μου ως κομπλιμέντο», παραδέχεται η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

«Κάποια στιγμή, όταν χώρισα από την μεγάλη σχέση μου που ήταν και γνωστή, ήρθα σε δύσκολη θέση. Αναφέρομαι στην σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό. Είχαν πει για 3ο πρόσωπο και δεν ίσχυε και είχα ζοριστεί πολύ. Ένιωσα ότι μου γυρνάει μπούμερανγκ η όποια δημοσιότητα», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να στέκομαι στην προσωπική μου ζωή, είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά. Δεν θέλω να τοποθετούμαι, επειδή πρέπει να απολογηθώ. Όταν τα πράγματα δεν «πάνε», είναι καλό να σταματάνε. Είμαι πολύ καλά και απολαμβάνω το ότι είμαι μόνη μου, αν και ήταν δύσκολο το πρώτο διάστημα χωρίς σχέση. Κοιμόμουν με τα φώτα ανοιχτά», είπε κλείνοντας τη συνέντευξη η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

 

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Νεότερα στην κατάσταση της υγείας της, τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Πάτρα: «Επικίνδυνο» το Γηροκομειό – Το πόρισμα των γεωλόγων

Πάτρα: Στρατιωτικός το νέο θύμα εμπρηστών, τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Νετανιάχου: Διαψεύδει τις φήμες ότι έδωσε εντολή να μετριάσουν τις ισραηλινές επιθέσεις

Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα-κακοποιητή, απαγόρευε στην πρεσβυτέρα να πλυθεί