Λιόν-Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Λιόν-Ολυμπιακός

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα απουσιάσει από το ματς του Ολυμπιακού με τη Λιόν, αφού ένιωσε μια ενόχληση στο ματς με τον Άρη, ωστόσο έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Φαίνεται πως δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές, μετά και την ήττα από τον Άρη, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρουν τη χαμένη ψυχολογία τους.

Αναφορικά με τους Ρέτσο και Μασούρα θα ξεκαθαριστεί σήμερα στην προπόνηση ο βαθμός της ετοιμότητάς τους για την πρεμιέρα των Πειραιωτών στη League Phase του Europa League.

Παράλληλα, άνω – κάτω φαίνεται πως είναι οικονομικά η κατάσταση στη Λυών, αφού, λίγα 24ωρα πριν το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μαζικές παραιτήσεις.

Όπως αναφέρει το RMC Sport στο δημοσίευμά του, η ελευθέρωση αφορά 74 θέσεις εντός του συλλόγου καθώς και 20 ακόμα συγχωνεύσεις τμημάτων. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έχει στόχο τη μείωση των υπαλλήλων της από 600 που είναι τη δεδομένη στιγμή σε κάτω από 500 και επομένως οι μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει είναι αρκετές.

Πότε και τι ώρα παίζουν Λιόν-Ολυμπιακός:

Την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή μάχη ετοιμάζεται να δώσουν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική ομάδα την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το βράδυ.

Λιόν – Ολυμπιακός: Το κανάλι

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσα από τις συχνότητες της Cosmote TV, όπου και όλους τους αγώνες του Europa League.