Μαρινέλλα: Τι ζήτησε η κόρη της από τους γιατρούς, ποια η κατάσταση της υγείας της

Κλινικά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου κρίσιμου 24ωρου, στη ΜΕΘ.

Μαρινέλλα

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ώρες  για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης 25/09/2024, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», μετά το λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συναυλιάς της, στο Ηρώδειο,  λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Επίσης, σημειώθηκε ότι δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της Μαρινέλλας, ενώ οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να απορροφηθεί το αιμάτωμα από τον οργανισμό ή αν θα προχωρήσουν σε μια πιο παρεμβατική ενέργεια, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της δεν θα αντέξει την επέμβαση λόγω της ηλικίας της.η

H Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μεγάλης τραγουδίστριας, δεύτερο κρίσιμο 24ωρο, τι λένε οι γιατροί

Κλινικά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου κρίσιμου 24ωρου, από  την εισαγωγή της στο Νοσοκομείο «Υγεία» μετά το αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε κατά την διάρκεια της συναυλίας στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης 25/9.  Οι θεράποντες γιατροί επισημαίνουν ότι η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θέλουν να υποχωρήσει το αιμάτωμα ώστε να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση.  Ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή και υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες.

Η τραγουδίστρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν είναι διασωληνωμένη. Σήμερα, αναμένεται να υπάρξει επισκεπτήριο αν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.




Μαρινέλλα: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας της, τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Υπενθυμίζεται ότι το χθεσινό επισκεπτήριο δεν πραγματοποιήθηκε έπειτα από εντολή των γιατρών.

Λύγισε το πανελλήνιο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας, συγκινούν τα μηνύματα του κόσμου

Οι δικοί της άνθρωποι, η κόρη της, η εγγονή της και στενοί της φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται από το πρώτο λεπτό στο «Υγεία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αχαΐα – Φιλόλογος στην «Π»: «Κάνω τον σταυρό μου μην εντοπίσω μαθητή με κινητό και βρεθώ κατηγορούμενη σε τηλεοπτικό παράθυρο»!

Καιρός: Παραμένει το καλοκαίρι… πότε θα φθινοπωριάσει, η πρόγνωση για την Πάτρα

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ για Τουρκία: Η Ελλάδα είναι πρόθυμη για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, τι είπε για το Κυπριακό

Σχολεία: Γιατί σήμερα δεν έχουν μάθημα

Δήμος Αιγιαλείας: Το πρόβλημα υγείας και η «αποχώρηση» Καλογερόπουλου

Πάτρα: Σύλληψη μαθητριών Γυμνασίου για «συμπλοκή» εντός σχολείου

Πάτρα: «Παιδί θαύμα» ο Γιάννης από τα Καμίνια – Πήρε πτυχίο αγγλικών στην Πέμπτη Δημοτικού!