Με 6 παίκτες από το Λαύριο ο Ιόνιος στη National League 1

National League 1

Ο Ιόνιος Κέρκυρας, που με wild card, ανέβηκε στη National League 1 και μετέχει στον Όμιλο με τις ομάδες της ΕΣΚΑ-Η δυναμώνει πάρα πολύ,

Αναλυτικά, μετά τους Πέτρο Σούκερα (1,96 – 22 ετών) και Κώστα Φιλοξενίδη (1,94 – 21 ετών) που είχαν συμφωνήσει να αγωνιστούν και στη National League 2, και την τρέχουσα χρονιά θα βρεθεί στη Κέρκυρα ο Γιάννης Βαζούκης (1,92 – 22 ετών) που πέρυσι πραγματοποίησε σπουδαίο πρωτάθλημα με 18,4 πόντους και 48 εύστοχα τρίποντα.

Τον ίδιο δρόμο θα πάρουν ο Παναγιώτης Τσάμης (2,05 – 22 ετών) που ως τώρα είχε μια σπουδαία διαδρομή στην Elite League με Ολυμπιακό, Πανερυθραϊκό και άνοδο με τον Τρίτωνα. Με τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί στη Basket League και πέρυσι με το Λαύριο είχε 8 συμμετοχές με 2,3 πόντους κα 1,8 ριμπάουντ.

Μαζί του βρεθεί και ο Ανδρέας Πατρίκης (2,02 – 18 ετών) που είχε ενεργή παρουσία στη National League 1 με τη ΔΕΚΑ (7,1 π., 1 τριπ.) αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης του Πανελληνίου Παίδων με τον Ολυμπιακό, Ντούσαν Στάνκοβιτς (2,03 – 16 ετών).

Επίσης η ομάδα του Πάνου Κοντογιάννη στρέφεται στο να προσθέσει στο ρόστερ της και ξένο παίκτη, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Με στοιχεία από το basketa.gr