O Γκ. Μέσκι στην “Π”: «Ο ΝΟΠ έχει πολύ μέλλον»

ΝΟΠ

Ενας από τους παίκτες που ποντάρει πολλά η φετινή ομάδα πόλο του ΝΟΠ είναι ο Γεωργιανός περιφερειακός Γκεόργκι Μεσκι ο οποίος έχει συστηθεί στο ελληνικό κοινό από την περσινή του θητεία στον Εθνικό, όπου σκόραρε 56 γκολ.

Η Πατρινή ομάδα κινουμένη μυστικά, απέκτησε τον Γεωργιανό που έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ντιναμό Τιφλίδας -έχει αγωνιστεί μάλιστα και στον Τσάμπιονς Λιγκ- και πρόσθεσε ένα δυνατό «γρανάζι» στην μηχανή της με στόχο να πετύχει άνετα τον στόχο της παραμονής.
Η «Πελοπόννησος» μίλησε με τον έμπειρο περιφερειακό, συζήτησαν για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Πάτρα, αλλά και τους στόχους που έχει ο ιστορικός όμιλος στη φετινή σεζόν.

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Πάτρα ;
«Πρώτα από όλα η πόλη είναι πολύ όμορφη, το περιβάλλον τέλειο για να γίνεσαι καλύτερος και να προοδεύεις μέσα στην χρονιά. Οι παίχτες και ο προπονητής είναι επαγγελματίες και πιστεύω ότι η ομάδα είναι ένα πολύ καλό μέρος για έναν επαγγελματία πολίστα που θέλει να εξελιχθεί».
-Ήξερες παίκτες του ΝΟΠ από το ρόστερ πριν απατήσεις θετικά;
«Ναι, όπως για παράδειγμα τον αρχηγό Βασίλη Κανελλόπουλο και άλλους γιατί η ομάδα κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι ίδια με πέρσι. Είναι πολύ εύκολο να τα πηγαίνουμε καλά και είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα μαζί».
-Ποιοι είναι οι πρώτοι στόχοι για φέτος;
«Το ελάχιστο είναι να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία και σαν επόμενο βήμα επειδή το γκρουπ μας είναι πιο δύσκολο από το άλλο, να πάρουμε όσο πιο πολλούς πόντους μπορούμε. Θέλουμε να πάμε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα».
-Ένα σχόλιο για τους ταλαντούχους παίκτες που έχει ο ΝΟΠ;
«Πιστεύω ότι σε αυτή την ομάδα από αυτά που έχω δει τα νέα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο, αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ εργατικοί, κολυμπούν αρκετά, προπονούνται καθημερινά και αυτή είναι μια βάση για να κάνουν καριέρα. Πιστεύω ότι με την εργατικότητα και το κίνητρο που έχουν μαζί με την βοήθεια από τον προπονητή θα γίνουν καλύτεροι παίκτες και θα βοηθήσουν και τον Σύλλογο ο οποίος έχει μέλλον».
-Πιστεύεις ότι ο ΝΟΠ θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι στις 12 Οκτωβρίου;
«Όπως ξέρουμε ο ΝΟΠ είναι από τις καλύτερες ομάδας στην χώρα μετά από τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.
Οπότε όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Εμείς, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και εκτιμώ ότι η ομάδα μας θα είναι έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Η ουσία πάντως είναι να έχουμε δειάρκεια γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο».

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Στο αγωνιστικό μέρος, το Σαββατοκύριακο κύλησέ χωρίς δυνατό φιλικό και με εσωτερικό διπλό για τον ΝΟΠ με τους παίκτες να χωρίζονται και να παίζουν μεταξύ τους, στο κολυμβητήριο «Επ. Πετραλιάς».
Πάντως, η πατρινή ομάδα το σαββατοκύριακο που έρχεται και είναι το τελευταίο πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Περιστέρι.
Σε αυτό το παιχνίδι θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές από τον Βασίλη Λαμπάτο ο οποίος πλέον δουλεύει πολύ έντονα και στο κομμάτι της τακτικής.
* Θυμίζουμε ότι κυκλοφορυόν οι κάρτες διάρκειας του ΝΟΠ με την διοίκηση να έχει απευθύνει έκκληση σε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια.
Όσοι ενδιαφέρονται για την προμήθεια καρτών διαρκείας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του ΝΟΠ, τηλ. 2610 31 77 66″.