Καρδίτσα: Παρενοχλούσε κι άλλα ανήλικα ο 62χρονος παιδόφιλος

Προέκυψαν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις ανηλίκων που προσέγγιζε ο 62χρονος παιδόφιλος από την Καρδίτσα για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του σκέψεις.

Καρδίτσα

Σοβαρές εξελίξεις προκύπτουν από τις έρευνες των Αρχών για την υπόθεση με τον 62χρονο παιδόφιλο στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Έτσι προέκυψαν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις ανηλίκων που προσέγγιζε ο 62χρονος παιδόφιλος από την Καρδίτσα για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του σκέψεις.

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ένα 18χρονο κορίτσι μετέβη στο Α.Τ. Μουζακίου Καρδίτσας και κατέθεσε ενόρκως ότι ο ανήλικος αδελφός της ηλικίας 12 ετών επισκέπτεται καθημερινά την οικία του 62χρονου Α.Μ από όπου επιστέφει με δώρα.

Επίσης, η καταγγέλλουσα προσκόμισε εκτυπωμένα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από τον τελευταίο προς τον ανήλικο.

Το προανακριτικό υλικό συλλέχθηκε και διαβιβάσθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, προκειμένου να διατάξει έρευνα.

Βραδινές ώρες 12ης Σεπτεμβρίου το Α.Τ. Μουζακίου, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την 18χρονη για νέα ερωτικά μηνύματα του62χρονου προς τον αδελφό της, καθώς και για μια γυμνή, από την μέση και πάνω φωτογραφία του ανηλίκου, η οποία απεστάλη από τον ανήλικο στον δράστη.

Στη συνέχεια την 04:30 ώρα της 13ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του δράστη όπου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αυτή, μια εκτυπωμένη φωτογραφία που απεικόνιζε τον 12χρονο ανήλικο ξαπλωμένο σε κρεβάτι και γυμνό από τη μέση και πάνω, καθώς και 4 μαχαίρια, εκ των οποίων ένα συνολικού μήκους 23 εκατοστά με λάμα μήκους 11,5 εκατοστά, μαχαίρι συνολικού μήκους -21,5- εκατοστά με λάμα μήκους -13- εκατοστά, μαχαίρι συνολικού μήκους -26- εκατοστά με λάμα μήκους -14- εκατοστά και -1- μαχαίρι συνολικού μήκους 29,5 εκατοστά με λάμα μήκους -14- εκατοστά, -4- κινητά τηλέφωνα και -2- φορητοί υπολογιστές.

Ο δράστης συνελήφθη και μάλιστα με εισαγγελία παραγγελία δόθηκαν τα στοιχεία του και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις και νέο μήνυμα από το 112, αναμένεται η ταυτοποίηση των 2 σορών

Εσβησε κάθε ελπίδα για τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Στην Πάτρα φιλοξενούνται 53 μετανάστες, συλλήψεις διακινητών και η «ταρίφα»

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα: Ποια η κατάσταση της υγείας της

Μητσοτάκης: Το κράτος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένεια