Προμηθέας: Προσκλητήριο για την πρεμιέρα με Νίμπουρκ στο BCL

Ο Προμηθέας απευθύνει προσκλητήριο στους πατρινούς φιλάθλους για τη μεγάλη μεθαυριανή μάχη με τη Νίμπουρκ στην πρεμιέρα του φετινού BCL.

Προμηθέας Ο Προμηθέας είναι έτοιμος για τη μάχη με τη Νίμπουρκ

Πρώτη φορά στα χρονικά, τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια που ο Προμηθέας παίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα προηγηθεί η πρεμιέρα εκτός συνόρων από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, η αρχή στον φετινό μαραθώνιο για τους «Προμηθείς» θα δοθεί μεθαύριο (19:00) στο «Τόφαλος» με το παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίμπουρκ, στο οποίο μόνος στόχος για το πατρινό συγκρότημα θα είναι η κατάκτηση του ροζ φ.α.
Τι εστί Νίμπουρκ; Η πρωταθλήτρια Τσεχίας διαθέτει ένα κράμα ποιοτικών γηγενών και ξένων παικτών, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο στους Ομίλους τοιυ φετινού BCL από την προκριματική φάση. Η ενθουσιώδης Νίμπουρκ, που έρχεται στην Πάτρα μετά από νίκη στο Τσέχικο πρωτάθλημα επί της Οπάβα, στηρίζεται στον Αμερικανό φόργουορντ Τάιλαν Μπιρτς, στον διεθνή Τσέχο φόργουορντ Ματέι Σβόποντα, στον συμπατριώτη του γκαρντ Φράντισεκ Ράιλιχ, στον Αμερικανό φόργουορντ Κρίστιαν Μπίσοπ και στον Τσέχο σέντερ Μάρτιν Κριτς. Στον πάγκο τους οι Τσέχοι έχουν έναν Ιταλό, τον Φραντσένκο Ταμπελίνι, ο οποίος έχει οδηγήσει τη Νίμπουρκ σε ένα αήττητο ξεκίνημα στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Ο Προμηθέας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς φίλους του μπάσκετ να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την πρώτη της φετινή νίκη. Τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε δια ζώσης από το «Promitheas Park» (10:00-20:00) και κοστίζουν 15 ευρώ (10 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, ΑμΕΑ και πολύτεκνους).