Ζώδια: Tοξότη, με εξαιρετική ευφράδεια λόγου θα επικοινωνείς σήμερα τις ιδέες και τα σχέδια σου, ενώ εύκολα θα ξεκινάς νέες γνωριμίες

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο, με τη Σελήνη στην Παρθένο, που θα προσπαθήσει να μας οργανώσει, μιας και είναι αρχή του μήνα και να κάνουμε τα πλάνα μας. Βέβαια, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, αργά το απόγευμα, θα ανακατέψει κάπως τα πράγματα, αναστατώνοντας τα σχέδια ή αλλάζοντας το πρόγραμμά μας, όμως θα μας βγει τελικά σε καλό, οπότε δε χρειάζεται να εκνευριζόμαστε. Εκεί που θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί είναι το βράδυ, με την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γιατί θα μας αποπροσανατολίσει και θα μας δημιουργήσει διλήμματα και αμφιβολίες. Εκτός αυτού, θα είμαστε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, τη φαντασία και πραγματικότητα, την επί μέρους και την συνολική εικόνα, αυτού που βλέπουμε μπρος στα μάτια μας και αυτού που διαισθανόμαστε.

 

Καλό μήνα!

 

Κριός

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 7ο σου, θα σου δοθούν ευκαιρίες να αναπτύξεις τις απόψεις και τα σχέδια σου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυξημένες μετακινήσεις και δοσοληψίες ενώ κάποιες προτάσεις συνεργασίας θα τεθούν επί τάπητος. Θα συζητήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου με τον/η αγαπημένο/η σου, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην άποψη και γνώμη του/ης, αφού θα έχεις έντονη την ανάγκη να συνεργαστείτε και να πάρετε αποφάσεις από κοινού, Με τον Άρη στον 4ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 12ο σου, θα αποφύγεις βιαστικές και τολμηρές ενέργειες, θα είναι κατευθυνόμενη η δράση σου και την ενέργεια σου θα την διοχετεύσεις για να λύσεις κυρίως οικογενειακά θέματα.

 

 

Ταύρος

 

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 6ο σου, Θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις και να τακτοποιήσεις μεθοδικά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, δίνοντας με άνεση λύσεις στα θέματα σου. Θα εκθέτεις τις απόψεις σου και στον εργασιακό χώρο θα είσαι αρκετά ήρεμος/η και συνεργάσιμος/η. Καλή ημέρα για να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, δουλειές δημοσίου και τακτοποίηση εγγράφων. Με τον Άρη στον 3ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον 11ο σου, θα οργανώσεις τα σχέδια σου και η δράση σου θα διοχετευθεί ακριβώς στους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα μιλάς τόσο όσο χρειάζεται, χωρίς να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και θα αναλάβεις δουλειές που χρειάζονται πειθαρχεία, αντοχή και προσπάθεια.

 

 

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Ήλιου με τον Ερμή να ολοκληρώνεται στον 5ο σου, θα έχεις αυξημένη διάθεση για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Αν ασχολείσαι με την συγγραφή, με μαθήματα ή με αθλητικές δραστηριότητες, σήμερα θα είσαι αρκετά ταλαντούχος ώστε να επηρεάσεις θετικά με τις γνώσεις και αντιλήψεις σου αλλά και με τον ευγενικό και ισορροπημένο τρόπο γραφής ή έκφρασης. Αυξημένη κοινωνικότητα και ανάγκη να εκφραστείς καλλιτεχνικά και δημιουργικά. Με τον Άρη στον 2ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον 10ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση στον επαγγελματικό σου χώρο και να δείξεις τις ικανότητες και δυνατότητες σου. Θα βάλεις φρένο σε τυχόν οικονομικές ατασθαλίες και θα οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

 

 

Kαρκίνος

Αν θελήσεις να διευθετήσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου, σήμερα με την σύνοδο Ήλιου/Ερμή στο Ζυγό στον 4ο σου, είναι μια καλή ευκαιρία για να διαπραγματευτείς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις με τους γονείς και τα μέλη της οικογενείας σου σε ένα αρκετά ήρεμο και ευνοϊκό κλίμα προκειμένου να προωθήσεις τα προσωπικά σου συμφέροντα. Θα έχεις νοσταλγική διάθεση και στοργική απέναντι στους κοντινούς σου ανθρώπους, ενώ με το τρίγωνο του Άρη στον 1ο σου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, θα είσαι τολμηρός/η αλλά όχι ριψοκίνδυνος/η και θα καταφέρεις να γυρίσεις προς όφελος σου, κάποιες καταστάσεις. Αν εκκρεμούν νομικές διαδικασίες, σήμερα είναι καλή ημέρα για να κατευθύνεις την δράση σου προς τα εκεί.

 

 

Λέων

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή να ολοκληρώνεται στον 3ο σου, θα αναδειχθεί η ρητορική σου ικανότητα. Θα έχεις ευφράδεια λόγου, λογική σκέψη και με ευκολία και άνεση θα προωθήσεις και θα υλοποιήσεις κάποια σχέδια. Αυξημένη διάθεση για επικοινωνία και συναντήσεις για μαθήματα και συλλογή πληροφοριών που θα σε βοηθήσουν σε διάφορους τομείς. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Με τον Άρη στον 12ο σου, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 8ο σου, κάτω από άκρα μυστικότητα και με απόλυτη οργάνωση, καταφέρνεις να ωφεληθείς οικονομικά μέσω άλλων, ακόμη και να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές.

 

Παρθένος

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 2ο σου, θα ευνοηθείς σε οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις, ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Θα μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις στην τιμή που σε ευχαριστεί χωρίς ιδιαίτερη πειθώ και παζάρια. Ο τρόπος που θα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα είναι εντυπωσιακός και θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η και διπλωμάτης/τισσα. Με τον Άρη στον 11ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 7ο σου, με την βοήθεια ενός/μιας συνεργάτη, ή του/ης συντρόφου σου, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους και τα σχέδια σου, ειδικά αν ασχολείσαι με τα κοινά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συνεργαστείς και να κλείσεις μια συμφωνία με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο.

 

Zυγός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο σου και στον 1ο σου με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις να ακούς την φωνή σου και να εκφράζεις τις απόψεις σου. Θα είσαι αρεστός/η στο κοινωνικό σου περιβάλλον και πράγματι, όλα θα συντείνουν στο να εκφραστείς και να προωθήσεις τις ατομικές σου επιδιώξεις και σχέδια αφού θα έχεις την εύνοια των ανθρώπων γύρω σου. Θα έχεις περισσότερη εγωπάθεια και φλυαρία από ότι συνήθως και θα περιαυτολογείς. Με τον Άρη στον 10ο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο σου, θα είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η στα επαγγελματικά σου, δραστήριος/α, φιλόδοξος/η, μεθοδικός/η, χωρίς να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

 

 

Σκορπιός

Με την σύνοδο του Ηλίου με τον Ερμή στον Ζυγό στον 12ο σου, Θα «πέσει» φως σε κάποια μυστικά με αποτέλεσμα να τα ξεδιαλύνεις και να πάρεις την απόφαση να τα αποκαλύψεις. Το καλύτερο για εσένα θα είναι να εκφράσεις επιθυμίες και ανάγκες που έχεις καταχωνιάσει κάπου βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου ή, να εξωτερικεύσεις τις φοβίες και τα διλήμματα που αντιμετωπίζεις. Αν παρ’ ελπίδα θελήσεις να εκμυστηρευτείς κάποια ερωτική σου ατασθαλία, μίλα σήμερα, διαφορετικά σιώπησε για πάντα. Με τον Άρη στον 9ο σου να τριγωνίζεται από τον Κρόνο του 5ο σου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, ή να οργανώσεις ένα ταξίδι για να βρεθείς με τον/η αγαπημένο/η σου.

 

Tοξότης

Αρκετά εποικοδομητική η σημερινή ημέρα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή να ολοκληρώνεται στον Ζυγό στον 11ο σου αφού, ευνοεί την προώθηση και υλοποίηση των στόχων σου. Με εξαιρετική ευφράδεια λόγου θα επικοινωνείς τις ιδέες, τα σχέδια και τους στόχους σου και επειδή θα είσαι αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις, θα βρεις ανθρώπους που θα σε στηρίξουν. Εύκολα θα ξεκινάς νέες γνωριμίες και φιλίες ενώ με τον Άρη στον 8ο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο σου, θα οργανωθείς ώστε να τακτοποιήσεις κληρονομικές εκκρεμότητες, φορολογικές, οφειλές δάνειών κτλ. Αν είσαι εν τω μέσω μια αγοραπωλησίας, η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό ολοκληρώνεται στον 10ο σου για να σου φέρει εύνοια στα επαγγελματικά, κυρίως αν ασχολείσαι με πνευματικές εργασίες ή το εμπόριο. Ιδανική ημέρα για επιχειρηματικά ανοίγματα, για μια πρόσληψη και για να εκτοξεύσεις την φήμη σου στα ύψη. Αν είσαι άνεργος/η, ενδέχεται να χρησιμοποιήσεις κάποιες γνωριμίες που έχει η οικογένεια σου προκειμένου να βρεις δουλειά. Με τον Άρη στον 7ο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 3ο σου, είναι μια καλή ημέρα για να κλείσεις συμφωνίες, να υπογράψεις συμβόλαια ή απλά να πας μια βόλτα με τον/η αγαπημένο/η σου. Το βέβαιο είναι πως θα είσαι δραστήριος/α στις συνεργασίες σου, χωρίς βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις.

 

 

Υδροχόος

Εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και που σε αποφορτίζουν από την καθημερινότητα σου με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή να ολοκληρώνεται στον 9ο σου. Θα έχεις την όρεξη να καταπιαστείς με πνευματικές ασχολίες, θα αποκαλύπτεις με άνεση τα σχέδια σου και θα εκθέτεις τις απόψεις και θεωρίες σου με ευκολία. Ιδανική ημέρα για συζητήσεις, νέες γνωριμίες και επαφή με ανθρώπους διανοούμενους που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο σου με περισσότερες σκέψεις. Με τον Άρη στον 6ο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 2ο σου, θα οργανώσεις με μεθοδικότητα και απόλυτη τάξη τα οικονομικά σου, αποφεύγοντας άσκοπες σπατάλες και τακτοποιώντας τις βασικές σου υποχρεώσεις.

 

Ιχθύες

Με την σύνοδο του Ηλίου με τον Ερμή στον Ζυγό στον 8ο σου, θα έχεις την ανάγκη να συζητήσεις υπαρξιακά θέματα και γενικότερα να φέρεις στην επιφάνεια μυστικά του παρελθόντος. Επί πρακτικού θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα. Εύκολα θα δίνεις λύσεις και θα τακτοποιείς τις οποίες εκκρεμότητες σχετίζονται με ένα δάνειο, το οποίο αν αποφασίσεις να ζητήσεις, θα σου το δώσουν με ευκολία και με καλούς όρους. Με τον Άρη στον 5ο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 1ο σου, μια ερωτική γνωριμία, θα την δεις περισσότερο σοβαρά και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε σχέση, βάζοντας όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να είσαι ξεκάθαρος/η και τυπικός/η απέναντι στο ταίρι σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Δικαστική Αστυνομία Πάτρας: Άστεγη και άοπλη – Τι συμβαίνει

Θύμα βιασμού ο 5χρονος από την Αλεξανδρούπολη: Σοκαριστικές οι δηλώσεις του πατέρα ΒΙΝΤΕΟ

Εσβησε κάθε ελπίδα για τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Με 19.181 προσλήψεις τακτικού προσωπικού το 2025 ενισχύεται το Δημόσιο

Power Of Love: Της έκανε πρόταση γάμου ενώ εκείνη φοβόταν ότι θα τη χωρίσει! ΒΙΝΤΕΟ

Από Τρίτη η μείωση τελών διοδίων στο τμήμα Μαλιακός: Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου

Λήγει η προθεσμία IRIS: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο

Πορτοκαλί τιμολόγια: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι χαμηλότερες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα