Πάτρα: Ξεσήκωσαν τα πλήθη ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια μοναδική συναυλία ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα βρέθηκαν χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης

Πάτρα

Μια υπέροχη συναυλία που τα είχε όλα είχαν την χαρά να απολαύσουν πολλοί Πατρινοί που βρέθηκαν χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Royal στην Πάτρα, όπου ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης ένωσαν τις φωνές τους και κατέπληξαν για ακόμα μια φορά το κοινό τους.

Οι αγαπημένοι ερμηνευτές, χάρισαν μοναδικές στιγμές με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, αλλά και κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Το κοινό ξεσηκώθηκε στις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, όπως είναι «Το τσιγάρο», «Κάθε φορά», «Έλα και κόψε με στα δυο» και φυσικά τα τραγούδια από την αγαπημένη σειρά «Σασμός» του Γιάννη Κότσιρα, αλλά και στα αγαπημένα τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη, «Στα είπα όλα», «Κακές συνήθειες», «Βυθισμένες άγκυρες» και άλλα πολλά!

Φυσικά από τη συναυλία δεν έλειψαν παλιές επιτυχίες αγαπημένων συναδέλφων τους όπως του Δημήτρη Μητροπάνου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ένα τεχνικό πρόβλημα στο μέσο περίπου της συναυλίας, όπου κόπηκε ο ήχος, δεν πτόησε το κοινό, όπου τραγούδησε «α καπέλα» αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών!

Το pelop.gr, ήταν εκεί και σας παρουσιάζει στιγμιότυπα από την όμορφη συναυλία.