Πάτρα: Αφιερωμένο στην Ερασμία Κάνιστρα το φετινό Pink The City

Στην Ερασμία Κάνιστρα, τη γυναίκα που ανέτρεψε αρκετά προγνωστικά αλλά δεν τα κατάφερε.. είναι αφιερωμένο το 12ο Pink The City, από τον Σύλλογο «Αλμα Ζωής» Αχαΐας.

Pink The City

Το Pink The City στην Πάτρα, κάθε χρόνο αφιερώνεται σε ανθρώπους που αγαπούν την ζωή και ξέρουν να παλεύουν και να την διεκδικούν.

Φέτος οπως ανακοινώθηκε, είναι αφιερωμένο σε μια μεγάλη Κυρία, μια Γενναία Γυναίκα, μια δυνατή μαχήτρια, ένα σπάνιο άνθρωπο, που έφυγε ελάχιστους μήνες πριν από κοντά μας: Στην Ερασμία Κάνιστρα.

ΕΡΑΣΜΙΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ

Η Ερασμία Κάνιστρα

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η Ερασμία Κάνιστρα ήταν: «Μια γυναίκα που πάλεψε ενάντια στον καρκίνο με περισσή δύναμη, πείσμα, επιμονή και αξιοπρέπεια για να ανατρέψει το προδιαγεγραμμένο…ανέτρεψε αρκετά προγνωστικά αλλά δεν τα κατάφερε…κατάφερε όμως πολλούς, τους περισσότερους, μικρότερους στόχους, που η ίδια έθεσε….κέρδισε αξιοθαύμαστα πολλές στιγμές ζωής. Η στάση της απέναντι στην ασθένεια μας δίδαξε πολλά».

Το ΔΣ του Συλλόγου Αλμα Ζωής Νομού Αχαΐας, με όλο τον σεβασμό και τον θαυμασμό, στην μαχητικότητα, την αποφασιστικότητα, την καρτερικότητα και το ήθος της, της αφιερώνει το φετινό 12ο Pink The City.