Κέρκυρα: Στη φυλακή η 49χρονη που δολοφόνησε τον 68χρονο σύζυγό της

Όπως υποστήριξε, το βράδυ εκείνο δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 68χρονο και τον μαχαίρωσε στην προσπάθειά της να σώζει τη ζωή της.

Κέρκυρα

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 49χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 68χρονο σύζυγό της στην Κέρκυρα.

Η απολογία της 49χρονης γυναίκας από τη Ρωσία διήρκεσε για πάνω από 4 ώρες, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της στην Κέρκυρα, αλλά βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Όπως υποστήριξε, το βράδυ εκείνο δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 68χρονο και τον μαχαίρωσε στην προσπάθειά της να σώζει τη ζωή της.

Τραγικό πρόσωπο η 11χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φιλοξενείται σε φιλική οικογένεια, ενώ παρακολουθείται καθημερινά από παιδοψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η 49χρονη Ρωσίδα, άσκησε δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ ΒΙΝΤΕΟ

Ρεύμα: Τι θα πληρώσουν οι καταναλωτές τον Οκτώβριο, όλα τα τιμολόγια

Κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Εντολή εκκένωσης σε χωριά του Νότιου Λιβάνου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Πάτρα: Πτώση άνδρα από μπαλκόνι

Διεθνής ανησυχία στην αγορά πετρελαίου, άλμα έως και 5% στην τιμή