Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στις επιθέσεις που δέχεται: «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι το πρόβλημα» ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή και το ξεκαθάρισμα.

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να έχει ρίξει “άκυρο” σε εκπομπές ώστε να βρεθεί στα πλατό και να απαντήσει δημόσια και ζωντανά για το χαμό που προκάλεσε το σκετς του στο Δελφινάριο ωστόσο, αυτή την φορά έκανε δηλώσεις.

Ο ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις από κόσμο και τηλεοπτικά πρόσωπα που λένε πως χλευάζει τα non-binaty άτομα, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις, αναφέροντας πως δεν κοροϊδεύει το Nemo το νικητή της Eurovision 2024.

Αντιθέτως, σύμφωνα με το youweekly, υποδύεται τον Ριρή έναν χαρακτήρα που υπάρχει στο Δελφινάριο εδώ και χρόνια, ο οποίος είχε πει στους γονείς του πως είναι ομοφυλόφιλος.

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή και το ξεκαθάρισμα

«Ευχαριστώ τον Μιχάλη Ρέππα για τα καλά του λόγια και που έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση για την σάτιρα. Δεν υπάρχει ποιοτικό μέτρο. Δεν κάνω καμία προσπάθεια να με αποδεχθούν οι ποιοτικοί ηθοποιοί, αλλά οι ποιοτικοί άνθρωποι. Ενοχλεί που επηρεάζω τα παιδιά με τις παραστάσεις μου και απ’ ότι φαίνεται την κοινή γνώμη. Ο κόσμος φοβάται να δείξει τι αισθάνεται, τι φοβάται, τι του αρέσει πραγματικά. Δεν έχω εμμονή με κανέναν, δεν ψάχνομαι για αντιπαραθέσεις. Δεν έχω βάλει στόχο να χτυπήσω κάποιον. Αυτό το κάνουν οι άλλοι με μένα», δήλωσε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν κοροϊδεύω το nemo, τον σατιρίζω. Έτσι το λένε όσοι δεν έχουν δει την παράσταση. Να έρθουν να δουν πως καταπιάνομαι με το θέμα.. Όλα αυτά τα χρόνια σατιρίζω πολιτικούς και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Αλλά σε αυτό το θέμα πέφτουν όλοι να με φάνε. Δεν είναι το πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, αλλά ο Σεφερλής για όλα αυτά που λέει γενικότερα. Λένε λένε για την σάτιρα και δεν ξέρουν τι σημαίνει, δεν έχουν ανοίξει ένα λεξικό, έχουν όμως όλοι άποψη και μου υποδεικνύουν πώς να κάνω τη δουλειά μου».




 

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ για Λίβανο: «Χτυπήσαμε 200 στόχους της Χεζμπολάχ, σκοτώσαμε 15 τρομοκράτες»

Tο Regional Growth Conference σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Δείτε ζωντανά

Επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων από τον Λίβανο: Στην Βηρυτό το πρώτο C-130

Πάτρα: Τον βρήκαν αναίσθητο στο σπίτι του, δεν είχε δώσει σημείο ζωή επί ημέρες

Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Κασσάνδρα», ποιες περιοχές «θα χτυπήσει» ΧΑΡΤΕΣ