Κερατέα: Έληξε ο συναγερμός για τη διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο

Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων

Κερατέα

Έληξε ο συναγερμός στην Κερατέα για την διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο ύψος του Δασκαλιού κοντά στον οικισμό Διψέλιζα. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην οποία συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κίνδυνος έκρηξης καθώς το περιστατικό έχει γίνει σε ανοιχτό χώρο και όχι σε κλειστό. Οι πυροσβέστες ρίχνοντας «βολές» «ομίχλης» – ένα ειδικό αέριο- αραίωσαν το υγραέριο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η περιοχή περιμετρικά του πρατηρίου είχε αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας, ενώ η Τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Λαυρίου από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου μέχρι το ύψος της λεωφόρου Πλάκας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία και η διαρροή σταμάτησε.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν πως η διαρροή διαπιστώθηκε αμέσως μετά τον εφοδιασμό του βενζινάδικου κι έτσι ενημερώθηκαν άμεσα η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.