Βόλος: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που σκότωσε αδέσποτα ζώα , τι υποστηρίζει

Σημειώνεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες αλλά και βίντεο που τον δείχνουν να μαχαιρώνει ένα γατάκι

Βόλος

Στον εισαγγελέα ο 31χρονος δράστης δυο δολοφονιών αδέσποτων ζώων στο Βόλο. Ο 31χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η δράση του ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου όπου σκότωσε ένα γατάκι στον Αγ. Νικόλαο ενώ έσφαξε και ένα σκύλο στη συμβολή των οδών Καραολή και Σπυρίδη.

Σημειώνεται ότι μαρτυρίες αλλά και βίντεο που τον δείχνει να μαχαιρώνει ένα γατάκι οδήγησαν στην ταυτοποίησή του.

«Δεν έχω κάνει όσα με κατηγορούν»

Λόγω της αργίας της Δικαιοσύνης αναμένεται να αποφασιστεί η κράτησή του με συνοπτικές διαδικασίες, προκειμένου να παραπεμφθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή. Η κατηγορία αναμένεται να είναι κακουργηματικού βαθμού. Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως, «δεν έχω κάνει όσα με κατηγορεί ο Ευαγγελάτος. Είμαι ένοχος μόνο για τα στοιχεία που βρήκατε»- εννοώντας το μαχαίρι και τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «είναι στα χαμένα». Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που μαχαίρωσε, πριν από μερικές μέρες, και ένα σκυλάκι στην οδό Σπυρίδη του Βόλου, ωστόσο από το αποτρόπαιο αυτό σκηνικό δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

Τουλάχιστον αυτός είναι ο επίσημος ισχυρισμός ενώ στην περίπτωση του μαχαιρώματος της γάτας υπήρχε βίντεο στα χέρια της αστυνομίας και ακολούθησε διαρροή του συγκεκριμένου υλικού που της παραδόθηκε, σε ΜΜΕ. Για την περίπτωση της δολοφονίας σκύλου στην οδό Σπυρίδη και εφόσον δεν έχει βρεθεί βιντεοληπτικό υλικό, θα πρέπει να καταθέσουν εναντίον του μάρτυρες. Στα χέρια της αστυνομίας, πάντως, έχουν κατατεθεί επίσημα καταγγελίες για πέντε ακόμη περιστατικά με χτυπημένα ζώα (συγκεκριμένα, γάτες) από μαχαίρι.