Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Μεταλλική πόρτα πλάκωσε το πόδι εργαζόμενου
Το περιστατικό συνέβη σε εταιρία στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, όταν ένας 52χρονος εργαζόμενος καθοδηγούσε έναν τράκτορα για να βγει από τον αύλειο χώρο της επιχείρησης
Νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρήτη, με θύμα έναν εργαζόμενο που κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη σε εταιρία στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, όταν ένας 52χρονος εργαζόμενος καθοδηγούσε έναν τράκτορα για να βγει από τον αύλειο χώρο της επιχείρησης.
Κάτω από συνθήκες που παραμένουν άγνωστες, ο τράκτορας χτύπησε μία μεταλλική πόρτα, η οποία έπεσε στο πόδι του εργαζόμενου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 52χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ο 52χρονος εισήχθη στην χειρουργική κλινική και οι γιατροί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες για να σώσουν το πόδι του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κίνδυνος να χαθεί το πόδι δεν έχει ακόμα εκλείψει.
Σημειώνεται πως ο οδηγός του τράκτορα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαλέγεις πάντα γλυκό καρπούζι: Το κόλπο με το χρώμα και τον ήχο που δεν σου λένε στη λαϊκή
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που σημάδεψε το λαϊκό τραγούδι – Από τον Πύργο Ηλείας στη διεθνή αναγνώριση
Δείτε πόσο καιρό μπορεί να μείνει το βούτυρο έξω μέχρι να γίνει επικίνδυνο
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
