Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Μεταλλική πόρτα πλάκωσε το πόδι εργαζόμενου

Το περιστατικό συνέβη σε εταιρία στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, όταν ένας 52χρονος εργαζόμενος καθοδηγούσε έναν τράκτορα για να βγει από τον αύλειο χώρο της επιχείρησης

Εργατικό

Νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρήτη, με θύμα έναν εργαζόμενο που κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη σε εταιρία στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, όταν ένας 52χρονος εργαζόμενος καθοδηγούσε έναν τράκτορα για να βγει από τον αύλειο χώρο της επιχείρησης.

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν άγνωστες, ο τράκτορας χτύπησε μία μεταλλική πόρτα, η οποία έπεσε στο πόδι του εργαζόμενου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 52χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 52χρονος εισήχθη στην χειρουργική κλινική και οι γιατροί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες για να σώσουν το πόδι του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κίνδυνος να χαθεί το πόδι δεν έχει ακόμα εκλείψει.

Σημειώνεται πως ο οδηγός του τράκτορα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.