ΗΠΑ – Μπάιντεν: Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος. Πιστεύω ότι μπορούμε να τον αποφύγουμε», δήλωσε  ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Μπάιντεν

Ο απερχόμενος αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι εκτιμά ότι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να αποφευχθεί.

Ισραήλ: Ανακήρυξε «ανεπιθύμητο» τον Αντόνιο Γκουτέρες, πλήρης στήριξη του ΟΗΕ

Ο κ. Μπάιντεν έκανε τα σχόλια αυτά στο προαύλιο του Λευκού Οίκου μετά από ταξίδι του για να επισκεφθεί περιοχές που υπέστησαν ζημιές από τον τυφώνα Ελίν.

Ερωτηθείς πόσο σίγουρος είναι ότι δεν θα υπάρξει περιφερειακός πόλεμος, είπε «Πόσο σίγουρος είστε ότι δεν πρόκειται να βρέξει;».

«Κοιτάξτε. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος. Πιστεύω ότι μπορούμε να τον αποφύγουμε. Αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη. Πολλά πρέπει να κάνουμε ακόμα» τόνισε.

Ο κ. Μπάιντεν ρωτήθηκε επίσης γιατί δεν είχε μιλήσει με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου τις τελευταίες ημέρες, αφού είχε πει ότι θα το έκανε την Κυριακή: «Επειδή δεν συμβαίνει τίποτα αυτή τη στιγμή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακοκαιρία Cassandra: Αλλάζει από το απόγευμα το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές θα επηρεάσει, η πρόγνωση για την Πάτρα

Στο Υπουργείο Εξωτερικών οι Έλληνες από τη Βηρυτό – «Δόξα τω Θεώ… Φοβηθήκαμε…Τα αφήσαμε όλα κι ήρθαμε» ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσκόπηση MRB: Στην πρώτη «θέση» η ΝΔ, το «5» για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα στο ΠΑΣΟΚ 

Οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα με τραυματισμό

Απολογίες στελεχών στη δίκη της «Αχαϊκής» Τράπεζας: Εδειξαν ανώτερους και διοίκηση για δάνεια

Πάτρα: Βαρύς «πέλεκυς» για διακινητές ναρκωτικών, με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας!