Κακοκαιρία «Cassandra»: Παρελαύνει στη Δυτική Ελλάδα με πλημμύρες στην Κέρκυρα

Ξεκίνησε η κακοκαιρία «Cassandra» να πλήττει και την Δυτική Ελλάδα, καθώς στο νησί της Κέρκυρας ήδη υπάρχουν πλημμύρες – Εστάλη μήνυμα από το 112 στον Δήμο Φιλιατών Θεσπρωτίας

Κακοκαιρία

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Κασσάνδρα άρχισε και έφτασε και την Δυτική Ελλάδα. Ήδη στο νησί της Κέρκυρας καταγράφονται προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σαρώνουν το νησί από τις 6:30 το απόγευμα.

Ισχυρές καταιγίδες έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην παλιά πόλη, ενώ υπάρχουν πτώσεις κλαδιών από δέντρα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να εργάζεται πυρετωδώς για να καθαρίσει τους δρόμους. Πριν από λίγο πλημμύρισε η ρεσεψιόν μεγάλου ξενοδοχείου στο τουριστικό χωριό Μεσσόγγι.

Λόγω της καταιγίδας, η πτήση 286 της Aegean Αθήνα-Κέρκυρας ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο και επιστρέφει στο Ελ. Βενιζέλος, ενώ προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν κι άλλες πτήσεις.

Εξάλλου, στις 19:50 εστάλη μήνυμα από το 112 για την περιοχή του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας που συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

 

Ερχεται το τέλος των μετρητών στην Ελλάδα – Σχέδιο της ΑΑΔΕ για αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο είσπραξη του ΦΠΑ

Πάτρα: Οι φοιτητές ήρθαν, είναι ικανοποιημένη η αγορά ακινήτων; Τι λένε στο pelop.gr ιδιοκτήτες και μεσίτες

ΑΑΔΕ: Η παράταση στη διασύνδεση ταμειακών – POS μόνο λόγω τεχνικής αδυναμίας

Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε για νέες αιτήσεις, πότε θα πιστωθεί η επόμενη δόση