ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Δεκτή η τροπολογία που βάζει «φρένο» στο υβρεολόγιο Κασσελάκη

Η τροπολογία Μπουλέκου, Θεοχαρόπουλου και Ζαχαριάδη έγινε αποδεκτή με ευρεία πλειοψηφία από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε την τροπολογία που απευθύνεται στην πλευρά Κασσελάκη και βάζει «φρένο» στις προσβλητικές αναφορές σε βάρος του κόμματος για δήθεν εξυπηρέτηση σχεδίων της διαπλοκής.

Η τροπολογία Μπουλέκου, Θεοχαρόπουλου και Ζαχαριάδη έγινε αποδεκτή με ευρεία πλειοψηφία από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων είναι ομόφωνη συλλογική απόφαση τόσο του 4ου συνεδρίου όσο και της Κ.Ε. του κόμματος μας. Οι συγκεκριμένες αποφάσεις δεν αποτελούν προϊόν διαπλοκής αλλά αίτημα των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων της χώρας. Προσβλητικές αναφορές σε βάρος στελεχών, μελών και του ίδιου του κόμματος για δήθεν εξυπηρέτηση σχεδίων της διαπλοκής δεν είναι αποδεκτές και τραυματίζουν την ενότητα του κόμματος”.

Στην πραγματικότητα, είναι πιο ήπια από τη διατύπωση της πρότασης του Γιάννη Μπουλέκου, όμως, θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βάζουν το πλαίσιο για να βάλουν φρένο στο υβρεολόγιο της πλευράς Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

 

Πέντε νέοι νοσηλεύονται στην εντατική νοσοκομείων του Ηρακλείου: Ήπιαν σφηνάκια με καθαρτικό υγρό αντί για ρακή

Στα μέσα Οκτωβρίου η δεύτερη μεγάλη αντιπροσωπεία ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα

Σχολικά γεύματα: Πότε και σε ποια σχολεία ξεκινάει η διανομή

Το Ιράν «οχυρώνεται» για την ισραηλινή επίθεση: Καταργεί βομβητές και ζητά βοήθεια από τη Ρωσία

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 7 έως 11 Οκτωβρίου