Σε πολύ κακή ημέρα ο Αίολος Αγυιάς, ήττα στην Πάτρα από Πανελλήνιο – Φωτογραφίες

Ο Αίολος Αγυιάς είχε τον Χατζόπουλο σε κακή ημέρα, την ίδια ώρα που ο Πανελλήνιος τα έβαζε όλα, με αποτέλεσμα ο σύλλογος των Ολυμπιονικών να αλώσει το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς λαβώθηκε στην έδρα του από τον Πανελλήνιο

Χειρότερο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να κάνει ο Αίολος Αγυιάς στην πρεμιέρα της φετινής National League 1. Για την ακρίβεια ήταν το χειρότερο παιχνίδι που τον έχουμε δει να κάνει στην Πάτρα όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανελλήνιος πάταγε καλύτερα στο παρκέ, πήρε διψήφιες διαφορές από το α΄ ημίχρονο (23-35 στο 15΄), τις οποίες διαχειρίστηκε μέχρι το φινάλε (32-45 στο 23΄) κι έδειξε αντοχή στην πίεση των γηπεδούχων (53-59 στο 36΄), με αποτέλεσμα να φτάσει στο ροζ φ.α. με σκορ 74-63.

Ο Αίολος Αγυιάς είχε σε κακή ημέρα τον Στέλιο Χατζόπουλο, ενώ βραχυκύκλωσα με τα 3 φάουλ με τα οποία χρεώθηκε νωρίς-νωρίς ο Βασίλης Μπαρδάκας.

Αίολος Αγυιάς Αίολος Αγυιάς

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Αντ. Σπυρόπουλος-Xαϊνά. Τα 10λεπτα: 18-18, 27-37 (ημ.), 42-52, 63-74.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Ανδρέας Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 8, Μαντίκος 2, Νιφόρας 15 (3), Φραντζής 18 (4), Μπαρδάκας 9 (βασική 5άδα), Χονδρόπουλος 11 (3), Οικονομίδης, Οικονομόπουλος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Κώστας Σορώτος): Λιβανος 2, Δρίτσας 5 (1), Καραχάλιος 14, Ζαρκαδούλης 16 (2), Μιχαήλ 15 (2) (βασική 5άδα), Κατιάκος 4, Αρφαράς 7 (1), Παπαζήσης 8 (2), Λιαρακος, Κοψιάς 3 (1).

Αίολος Αγυιάς Αίολος Αγυιάς

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είχαμε ένα κακό βράδυ και ο Πανελλήνιος κέρδισε δίκαια. Κυνηγούσαμε από την αρχή του παιχνιδιού κι αυτό άγχωσε τα παιδιά, λόγω και της πρεμιέρας. Παράλληλα, υποπέσαμε σε πολλά λάθη, ενώ ταυτόχρονα ήμασταν άστοχοι σε ελεύθερα σουτ. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και θα βελτιωθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Τον θέλουμε όλη τη χρονιά κοντά μας».

Αίολος Αγυιάς  Αίολος Αγυιάς