Η συγκίνηση του Ψυχογιόπουλου στην πρεμιέρα του Απόλλωνα

συγκίνηση
Μετά την εντυπωσιακή νίκη (100-49) του Απόλλωνα επί του Ηλυσιακού στην πρεμιέρα της National League 1 συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «μελανόλευκων», Γιάννης Ψυχογιόπουλος, τόνισε : «Πριν μιλήσω για τον αγώνα θα ήθελα να πω το συναίσθημα μου, έχω ζήσει την δεκαετία του 90 όλες τις επιτυχίες του Απόλλωνα, είναι πολύ τιμητικό που ηγούμαι αυτής της ομάδας, τo συναίσθημα είναι ασύγκριτο και εύχομαι να είναι το πρώτο βήμα από μία επιτυχημένη πορεία».
Ακολούθως ο Γιάννης Ψυχογιόπουλος πρόσθεσε: «Σήμερα μας πήγαν όλα καλά, δεν νομίζω ότι η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού, αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων. Ηταν πολύ άστοχοι, εμείς πολύ εύστοχοι, το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά ήταν προσηλωμένα σε ότι ζήτησα και γενικά όλα όσα είχαμε δουλέψει στην προετοιμασία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω και την διοίκηση που έχει κάνει ότι ζήτησα και η προετοιμασία έχει κυλήσει ρολόι. Η διαφορά δεν λέει τίποτα και αυτό που είναι σημαντικό ότι πήραμε ένα ροζ φύλλο».
Από την πλευρά των παικτών του Απόλλωνα, ο Ανδρέας Χαϊκάλης, υπογράμμισε τα εξής: «Φανήκαμε πολύ προετοιμασμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στην επίθεση και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι ήμασταν σκληροί στην άμυνα και εύστοχοι έπαιξε ρόλο και ήταν φυσικό το αποτέλεσμα. Βέβαια, σήμερα κάναμε ένα βήμα στον μαραθώνιο που έχουμε στο πρωτάθλημα».