Γιορτή του μπάσκετ ανάμεσα στις Νεάνιδες του Προμηθέα

Ο «εμφύλιος» ανάμεσα στα κορίτσια του Προμηθέα έκλεψε την παράσταση, σε ένα μοναδικό παιχνίδι στο «Promitheas Park» στο οποίο… έπεφταν κορμιά!

Προμηθέα Αναμνηστική φωτογραφία των κοριτσιών του Προμηθέα

«Εμφύλιο» έβγαλε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των Νεάνιδων για τον Οργανισμό του Προμηθέα. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η κλήρωση είχε την «ενδοοικογενειακή» αναμέτρηση ανάμεσα στα δύο τμήματα των Νεάνιδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η. Από την αρχή της αναμέτρησης φάνηκε πως ο αγώνας θα ήταν διαφορετικός καθώς και οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους μέσα σε αποθέωση από τη γεμάτη κερκίδα στο «Promitheas Park», ενώ δεν έλειψε και η αντίστοιχη μουσική επένδυση του χώρου που έδωσε άλλη αίσθηση στο χώρο.
Οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο, που δεν έδινε την εντύπωση φιλικής αναμέτρησης που σε πολλές στιγμές ξεσήκωναν την κερκίδα με την αποφασιστικότητα και τις όμορφες αναμετρήσεις ανάμεσα στα κορίτσια των δύο ομάδων. Η κερκίδα δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια, δίνοντας το χαρακτήρα αναμέτρησης τελικού σε κάθε καλάθι. Τα κορίτσια αποζημείωσαν το κοινό με εντυπωσιακές προσπάθειες. πάθος και δύναμη.
Ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος των ομάδων του Προμηθέα ήταν η παρουσία των αθλητριών του γυναικείου τμήματος του Προμηθέα στην κερκίδα, που ήρθαν να υποστηρίξουν τις μελλοντικές τους συμπαίχτριες. Για την ιστορία η αναμέτρηση τελείωσε με σκορ 56-79 αναδεικνύοντας νικητή το κλίμα της οικογένειας του οργανισμού του Προμηθέα.
Απόδειξη αυτού του κλίματος η οικογενειακή φωτογραφία Νεάνιδων και Γυναικών στο κέντρο του γηπέδου.