Συγκινεί η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Του έβαλα το τραγούδι, να το ακούσει με την φωνή της Άννας Βίσση» ΒΙΝΤΕΟ

Τόσο η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, όσο και η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησαν γι’ εκείνη την μοναδική στιγμή, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Κόκοτα

H Άννα Βίσση γνώρισε την αποθέωση το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποίησε μία μαγική συναυλία. Στη διάρκεια της συναυλίας, η σπουδαία ερμηνεύτρια ευχήθηκε και στον Δημήτρη Κόκοτα, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Τόσο η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, όσο και η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησαν γι’ εκείνη την μοναδική στιγμή, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή ανέφερε πως: «Άκουσα την αφιέρωση που έκανε η Άννα Βίσση στον Δημήτρη και το τραγούδι του που τραγούδησε, από μία φίλη που ήταν μέσα στο στάδιο για να παρακολουθήσει την συναυλία. Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην ίδια την Άννα Βίσση που έστειλε την δική της θετική ενέργεια, αλλά και όλου του κόσμου που ήταν εκεί! Εγώ στο επισκεπτήριο της Κυριακής έβαλα το τραγούδι στον Δημήτρη να το ακούσει με την φωνή της Άννας Βίσση! Σας ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε τον Δημήτρη!».

Από την πλευρά της, η Έλλη Κόκοτα είπε: «Τι να πω για την Άννα; Η Άννα είναι μία και μοναδική, αγαπημένη του αδελφού μου σίγουρα, μεγάλη αγαπημένη του μπαμπά μου και βέβαια και δική μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Αγαπάμε την Άννα και αγαπάμε και τον Δημήτρη και περιμένουμε να πάνε όλα καλά. Εύχομαι πραγματικά με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά με τον Δημήτρη».