Φωτιά στον Πειραιά: Μήνυμα από το 112 – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης, εστιάζοντας στην ασφάλεια της γύρω περιοχής και των πολιτών.

112

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά, πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε.

Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στον Πειραιά – Που έχει σταματήσει η κυκλοφορία ΦΩΤΟ

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία ενημερώθηκε στις 18:30, ενώ οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα από το 112.

112

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία.

Λόγω της φωτιάς, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη μέχρι την Αλιπέδου. Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν την περιοχή και να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης, εστιάζοντας στην ασφάλεια της γύρω περιοχής και των πολιτών. Οι αιτίες που προκάλεσαν τη φωτιά παραμένουν άγνωστες και αναμένεται να διερευνηθούν μόλις η κατάσταση τεθεί υπό έλεγχο.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι θετικός να κάνουμε ένα debate με τον Χάρη Δούκα – Τι θέλει να αλλάξει

Νετανιάχου: Κήρυξη «Πολέμου Αναγέννησης» με επιθέσεις σε Λίβανο και πολεμικό συμβούλιο στις 7 Οκτωβρίου

Καιρός: Μετά την «Κασσάνδρα» μίνι καλοκαίρι, η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη 10/10

Κυψέλη: Άγνωστος έκοψε το κεφάλι σε γατάκι και άφησε απειλητικό μήνυμα

Την Τετάρτη τελικά η κηδεία του Μίμη Πλέσσα

ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας»: 190 επιχειρήσεις με 6.000 θέσεις εργασίας

Συμβόλαια κατοικίας: Η έκπτωση ΕΝΦΙΑ έφερε αύξηση 20,2%

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στροφή στα μπλε τιμολόγια και σταθερές τιμές στο προσκήνιο