Ζώδια: Ταύρε, καλή ημέρα η σημερινή για τα επαγγελματικά σου, ενδεχομένη μια νέα ερωτική γνωριμία

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Δύο όψεις έχει η σημερινή μέρα, που η κάθε μια από την πλευρά της μπορεί να ικανοποιήσει και να… εξιτάρει αρκετούς από μας. Αφ’ ενός, έχουμε την Αφροδίτη στον Σκορπιό να τριγωνίζεται με τον Άρη στον Καρκίνο, φτιάχνοντας ένα κλίμα αρκετά ερωτικό και είναι λογικό να επηρεάσει όλους μας, περισσότερο όμως όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουμε ή να χτυπηθούμε από τα βέλη ενός νέου συναρπαστικού έρωτα. Θα «ξυπνήσουν» πάθη, θα υπάρξει διεκδίκηση, «στρίμωγμα», φλερτ και είναι πολύ πιθανό στο τέλος το «κάστρο να πέσει». Κι εσείς που είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας, βγάλτε τα συναισθήματα, την τρέλα σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας για να ανανεωθείτε!

Αφ’ ετέρου, έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, που φέρνει ευχάριστα νέα, επιτυχημένες προσπάθειες και θετικές εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ιδέες, λύσεις και ευκαιρίες από το πουθενά, να μας γίνουν συμφέρουσες προτάσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, αλλά και να διανθιστεί η καθημερινότητά μας με τυχερά περιστατικά ή συναντήσεις και να περάσουμε στιγμές χαλαρές και ξένοιαστες, όπου θα εκφραστούμε ελεύθερα και θα μιλήσουμε απεριόριστα. Επιπλέον, είναι η ιδανική μέρα για αγορές, κυρίως εξοπλισμού αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Κριός

Με τον Ερμή στον 7ο σου να σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Δία στον 3ο σου, θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να μελετήσεις τους όρους ενός συμβολαίου και να το φέρεις περισσότερο κοντά στις επιθυμίες σου. Νέες συνεργασίες αλλά και συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε κάποια ζητήματά σου. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 8ο σου με τον Άρη από τον 4ο σου, θα έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα τόσο για την οικογένεια σου, όσο και για τον/η σύντροφό σου. Αν διατηρείς σχέση θα συναντηθείς με τον/η αγαπημένο σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ο/η σύντροφος θα σου φέρει κάποια χαρμόσυνα νέα, ενώ γενικότερα θα αποπνέεις ερωτισμό και θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες.

 

Ταύρος

Με το τρίγωνο Ερμή στον 6ο σου, με τον Δία στον 2ο σου, θα έχεις ευχάριστα μηνύματα στα επαγγελματικά σου αλλά και την τύχη με το μέρος σου σε όλα όσα έχεις να διεκπεραιώσεις. Καλή ημέρα για να προωθήσεις επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια τα οποία θα αποφέρουν καρπούς. Γενικότερα με πολύ απλούς και εύκολους χειρισμούς θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις επιχειρηματικές σου υποχρεώσεις. Αν έχεις δουλειές να τακτοποιήσεις σε δημόσιους φορείς, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις σήμερα. Με την Αφροδίτη στον 7ο σου σε τρίγωνο με τον Άρη από τον 3ο σου, θα ξυπνήσει το ερωτικό σου πάθος για τον αγαπημένο/η σου ενώ αν είσαι μόνος/η, κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης θα προκύψει μια ερωτική γνωριμία.

 

Δίδυμοι

Ο/Η πλέον τυχερός/η του ζωδιακού σήμερα μιας και με τον Ερμή στον 5ο σου σε τρίγωνο με τον Δία από τον 1ο σου, θα έχεις αυξημένη διάθεση για επικοινωνία, δοσοληψίες και επαφές με πολύ κόσμο. Θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις, θα έχεις αισιοδοξία, θα είσαι καλοπροαίρετος/η και Θα έχεις εύνοια οικονομική σε σχέση με μια επένδυση ενώ γενικότερα θα εκφράζεσαι πληθωρικά. Ενδέχεται να μάθεις για μια εγκυμοσύνη ή για την επιτυχία ενός παιδιού σου. Ο έρωτας και τα φλερτ μέσω μηνυμάτων είναι το πιθανότερο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, θα παλιμπαιδίζεις και θα είσαι ρομαντικός/η με το ταίρι σου. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 6ο σου με τον Άρη από τον 2ο σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου.

 

 

Kαρκίνος

Με τον Ερμή στον 4ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον 12ο σου, για κάποια παρελθοντικά γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια σου, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις. Επίσης σήμερα θα μπορούσες να υπογράψεις συμβόλαια για ένα ακίνητο με τους καλυτέρους οιωνούς. Θα νοσταλγείς το παρελθόν σου, θα εκφράζεσαι με άνεση και θα απολαμβάνεις συζητήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και νιώθεις ασφαλής μαζί τους. Με την Αφροδίτη στον 5ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 1ο σου, Θα είσαι αρκετά προστατευτικός/η, γενναιόδωρος/η και παράλληλα αρκετά γοητευτικός/η και ερωτεύσιμος/η. Θα έχεις εύνοια τύχης στον ερωτικό τομέα, θα ασκείς έντονη επιρροή στο άλλο φύλο ενώ γενικότερα θα έχεις τα τυχερά σου σε διάφορους τομείς.

 

 

Λέων

Ο Ερμής στον 3ο σου σε τρίγωνο με τον Δία από τον 11ο σου, θα φέρει πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους/ες, κόσμο και κοσμάκη. Τα ευχάριστα νέα και οι ειδήσεις είναι κάτι περισσότερο από πιθανό, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις μια εμπορική συμφωνία με κάποιον/α που κατέχει σημαντική θέση. Με την Αφροδίτη στον 4ο σου, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 12ο σου, ευνοούνται τα κρυφά ερωτικά και οι μυστικές συναντήσεις, κυρίως αν διατηρείς διπλή σχέση. Ο ερωτισμός θα είναι αυξημένος/η καθώς και η διάθεση, ελαφρώς να περιορίσεις τις ελευθερίες του/ης αγαπημένου/ης σου. Γενικότερα, μέσα στο σπίτι, θα έχεις την διάθεση να συνεργαστείς αρμονικά με τους/ις άλλους/ες.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 2ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον 10ο σου, θα ολοκληρώσεις σχέδια και ιδέες που αφορούν τα χρηματοοικονομικά σου. Θα πάρεις μια ευχάριστη είδηση από τον/η εργοδότη σου και γενικότερα θα έχεις εύνοια τύχης σε bonus, tips κτλ. Θα είσαι αρκετά καλός/ης στις διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να κλείσεις μια συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδη, ειδικά αν δεν φανείς επιπόλαιος/η. Με την Αφροδίτη στον 3ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 11ο σου, είναι πιθανό να σε διεκδικήσει κάποιος/α από τον φιλικό σου περίγυρο και να αφήσει να φανεί το ερωτικό ενδιαφέρον του για εσένα.

 

Zυγός

Μια αρκετά τυχερή και εποικοδομητική ημέρα σε περιμένει με τον Ερμή στον 1ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον 9ο σου και με την Αφροδίτη στον 2ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 10ο σου. Αν μη τι άλλο, θα κάνεις μόνος αισιόδοξες και χαρούμενες σκέψεις με αποτέλεσμα να ελκύεις θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα σήμερα ωφελείσαι μέσα από τον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις extra χρήματα και να αναπτερωθεί το ηθικό σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιος/α από τον χώρο της καριέρας να σε καλοβλέπει και σήμερα να δείξει το ερωτικό ενδιαφέρον του. Κάποιες κτητικές διαθέσεις δεν θα λείψουν από μεριάς σου στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η.

 

 

Σκορπιός

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 12ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον 8ο σου, μια ασυνείδητη παρόρμηση θα σε ωθήσει να εκφράσεις ενδόμυχους φόβους και ανασφάλειες σε κάποιον/α πολύ δικό σου, ή θα πάρεις μια ευχάριστη είδηση για οικονομικά ζητήματα και χρήματα που έρχονται στο πορτοφόλι σου μέσω τρίτων που θα σε λυτρώσει από άγχη και ανασφάλειες. Με την Αφροδίτη στον 1ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 9ο σου, μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ γενικότερα θα είσαι αρκετά γοητευτικός/η και ερωτικός/η. Θα ελκύεις με ευκολία το άλλο φύλο και κυρίως ανθρώπους από άλλη χώρα και ανθρώπους από τον χώρο του πνεύματος.

 

Tοξότης

Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη, με τον Ερμή στον 11ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον 7ο σου. Πολλά τα πιθανά σενάρια με πιο δημοφιλή, να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο, ή με κάποιον/α που κατέχει σημαντική θέση, κλειδί για την υλοποίηση των στόχων σου. Μπορεί ακόμη να καταφέρεις να πιάσεις έναν στόχο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ενώ στον ερωτικό τομέα με την Αφροδίτη στον 12ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 8ο σου, θα είσαι αρκετά ερωτικός/η και διεκδικητικός/η, με κάποιον/α που ενδεχομένως βρίσκεται ήδη σε σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι και εσύ δεσμευμένος/η και να φουντώσει το πάθος αμφότερων.

 

 

Αιγόκερως

Με τον Ερμή στον 10ο σου σε τρίγωνο με τον Δία από τον 6ο σου, θα γίνουν πολλές και ευχάριστες συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο με συναδέλφους και υφιστάμενους/ες. Πολλές έξυπνες ιδέες, θα πέσουν στο τραπέζι, που θα επεκτείνουν την φήμη σου, με εσένα να είσαι αρκετά ευχάριστος/η, διαλλακτικός/η και ευπροσάρμοστος/η σε ότι σου προτείνουν και αναθέσουν. Με την Αφροδίτη στον 11ο σου σε τρίγωνο με τον Άρη το πιθανότερο είναι να βρεθείς με πολύ κόσμο, φίλους/ες, γνωστούς/ες και μάλιστα να αντιληφθείς το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου/ας που θεωρούσες φίλο/η. Μπορεί ακόμη μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο να σου κάνουν επί τούτου μια γνωριμία/προξενιό, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, μαζί με τον/η αγαπημένο/η σου θα βρεθείτε με την παρέα σας.

 

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον 9ο σου σε τρίγωνο με τον Δία από τον 5ο σου, θα έχεις νέα και ειδήσεις από το εξωτερικό που θα σε χαροποιήσουν. Αν για παράδειγμα το παιδί σου βρίσκεται στο εξωτερικό, θα μάθεις για μια επιτυχία και την ανοδική του πορεία. Μπορεί να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι, να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις κάποια extra μαθήματα που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά, ή να έχεις ευχάριστα νέα από συγγενείς που κατοικούν μακριά. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο σου με τον Άρη στον 6ο σου, στον επαγγελματικό χώρο, θα υπάρχει πνεύμα καλής συνεργασίας, ομαλές σχέσεις τόσο με προϊσταμένους/ες, όσο και υφισταμένους/υφιστάμενες. Το πιθανότερο είναι σήμερα «να σκάσει» κάτι ερωτικό μέσα από τον χώρο της καριέρας.

 

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον 8ο σου σε τρίγωνο με τον Δία από τον 4ο σου, η ημέρα προσφέρεται για να ολοκληρώσεις σχέδια και ιδέες που αφορούν κληρονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες. Θα έχεις εύνοια τύχης σε θέματα αγοραπωλησιών και δεν αποκλείεται να σου κληροδοτήσουν οι γονείς σου κάποιο ακίνητο. Αφού θα τελειώσεις με το πρακτικό μέρος των εργασιών σου, το υπόλοιπό της ημέρας θα ρίξεις το ενδιαφέρον σου στις ερωτικές γνωριμίες και τα φλερτ μέσω διαδικτύου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να θελήσεις να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το ταίρι και τα παιδιά σου, ή θα χρειαστεί να ασχοληθείς με νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν προκειμένου να τις ολοκληρώσεις.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι θετικός να κάνουμε ένα debate με τον Χάρη Δούκα – Τι θέλει να αλλάξει

Νετανιάχου: Κήρυξη «Πολέμου Αναγέννησης» με επιθέσεις σε Λίβανο και πολεμικό συμβούλιο στις 7 Οκτωβρίου

Καιρός: Μετά την «Κασσάνδρα» μίνι καλοκαίρι, η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη 10/10

Κυψέλη: Άγνωστος έκοψε το κεφάλι σε γατάκι και άφησε απειλητικό μήνυμα

Την Τετάρτη τελικά η κηδεία του Μίμη Πλέσσα

ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας»: 190 επιχειρήσεις με 6.000 θέσεις εργασίας

Συμβόλαια κατοικίας: Η έκπτωση ΕΝΦΙΑ έφερε αύξηση 20,2%

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στροφή στα μπλε τιμολόγια και σταθερές τιμές στο προσκήνιο