Σεργουλόπουλος για κόντρα με Σεφερλή: Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει αυτό

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑNT1, το βράδυ της Δευτέρας 8/10/2024.

Σεργουλόπουλος

Πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το φετινό «The 2Night Show» στον AΝΤ1, ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος.Όπως ήταν αναμενόμενο ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους τον τελευταίο καιρό.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον γνωστό κωμικό και ότι τον έχει συναντήσει στο παρελθόν ορισμένες φορές. «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει αυτό. Δεν τον έχω δει ποτέ στο θέατρο. Έχω δει πολλές παραστάσεις του στην τηλεόραση. Τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά. Τον έχω καλέσει σε εκπομπή αλλά δεν ήρθε. Ηταν στα πρώτα χρόνια που έκανα πρωινό στο Mega» σημείωσε αρχικά.

«Θέλω να στο ξεκαθαρίσω, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθεί καθόλου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη δημοφιλία. Εγώ αυτό που είπα, δεν ήρθε απέναντί του. Ήταν μία σκέψη μετά από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει από ανθρώπους, οι οποίοι θίγονταν βαθιά συναισθηματικά από κάποιον από την αλβανική κοινότητα και από το τελευταίο πρόγραμμα που κάνει σε έναν άνθρωπο non-binary. Αυτό που έθεσα εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν θα έπρεπε λίγο να το ξαναδούμε; Αυτό που ανέφερα ότι δεν είμαστε στη ρωμαϊκή εποχή όπου τα λιοντάρια τρώνε τους ανθρώπους, αναφέρθηκα στο ότι οι κοινωνίες εξελίσσονται. Πριν από μερικά χρόνια ένας άνθρωπος μπορούσε να σατιρίσει κάποιες κοινότητες ανθρώπων. Όταν αυτοί αρχίζουν και λένε ότι αυτό τους ενοχλεί, είναι σαν να έρχεται ένας συγγενής σου στο σπίτι και να σου λέει: “ρε χοντρέ, πάλι τρως; Φά’ το όλο. Έλα να σε δω να το τρως”. Κάποια στιγμή μπορεί να του πεις να μην το ξανακάνει» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Όταν ο άλλος λέει ότι εγώ έχω μάθει κι είναι δικαίωμά μου να σε σατιρίζω διότι εσύ είσαι χοντρός και μπορώ να σου κάνω πλάκα. Αυτό προσπαθούσα να πω όχι για να του πω ότι κάνει κάτι λάθος, αλλά για να το ξαναδεί. Η απάντησή του ήταν η δική μου εμφάνιση πριν από 20 χρόνια κάνοντας μία μίμηση του Χρήστο Σαντικάι και κάποιου Κύπριου. Αν με ρωτήσεις, δεν θα το έκανα ξανά τώρα» εξήγησε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Για να κλείσουμε το θέμα με τον Μάρκο, δεν υπάρχει από μέρους μου καμία αντιπαράθεση. Θέλω λίγο να ξαναδούμε λίγο τα πράγματα στην εξέλιξη του ανθρώπου. Όταν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται σε κάτι, δεν σε ακυρώνουν, δεν ακυρώνουν ούτε το ταλέντο σου, ούτε αυτό που είσαι, ούτε αυτό που κάνεις. Απλά ζητούν έναν μεγαλύτερο σεβασμό στην αντιμετώπισή τους ως άνθρωποι. Δεν υπήρχε κανένα θέμα για τον ίδιο» ξεκαθάρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.