Πάτρα – Αγιος Βασίλειος: Τροχαίο με εγκατάλειψη – Χτυπημένος ανήλικος φώναζε βοήθεια – Τι ζητά ο πατέρας ΦΩΤΟ

Η ώρα ήταν 10.30 μ.μ., όταν ο ανήλικος έφυγε από σπίτι φίλου του και πεζός εκινείτο με κατεύθυνση από τα Αραχωβίτικα προς τον Αγιο Βασίλειο, στη στάση του λεωφορείου για να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ρίο.

 

Τροχαίο

Τροχαίο με τραυματία 16χρονο μαθητή, με τον οδηγό αυτοκινήτου να εγκαταλείπει το σημείο, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Κορίνθου στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Η ώρα ήταν 10.30 μ.μ., όταν ο ανήλικος έφυγε από σπίτι φίλου του και πεζός εκινείτο με κατεύθυνση από τα Αραχωβίτικα προς τον Αγιο Βασίλειο, στη στάση του λεωφορείου για να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ρίο.

ΤροχαίοΚαι ενώ βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στην «Πελοπόννησο» ο πατέρας του Σταύρος Πέττας, ο γιος του να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι. Ο 16χρονος διατηρώντας τις αισθήσεις του, αν και τραυματισμένος κατάφερε να βγει στο δρόμο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οπως αποκαλύπτει στην «Π» ο κ. Πέττας, εκείνη τη στιγμή το παιδί είδε ένα ΙΧ σκούρου χρώματος να έχει σταματήσει λίγα μέτρα από το σημείο του συμβάντος και στη θέα του αγοριού, άνδρας αντί να το προσεγγίσει, μπήκε στη θέση του οδηγού, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε!

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει δέκα ράμματα στο χέρι, ενώ φέρει κάκωση στο πόδι, εκδορές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

 

Ο κ. Πέττας μέσω της «Π» απευθύνει έκκληση για συλλογή πληροφοριών για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.«Εκκληση κάνω να βρεθεί, είναι φονιάς δεν πρέπει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Αυτό θέλω. Πήγε να σκοτώσει το παιδί μου και γιατί αύριο μπορεί να είναι άλλο παιδί, ένας άλλος άνθρωπος. Στην κυριολεξία είναι φονιάς. Το είδε το παιδί μου που φώναζε βοήθεια και μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε».
Μαρτυρία που έφθασε στην οικογένεια του 16χρονου αναφέρει πως μια περίπου ώρα μετά το τροχαίο – 11.20 μ.μ.- στο σημείο εθεάθη ακινητοποιημένο αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, με ανδρόγυνο να «κοιτάζει» το χωράφι. Για το περιστατικό σχηματίσθηκε δικογραφία με την Τροχαία Πατρών να διενεργεί έρευνες.

Αίσθηση, πάντως προκαλεί και το γεγονός σύμφωνα τον κ. Πέττα, πως κανένας οδηγός από τρία διερχόμενα αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο δεν σταμάτησαν στα «σήματα» του 16χρονου.

Τροχαίο

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Γολγοθάς» για τον τραυματία δασοκομάντο, ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ΒΙΝΤΕΟ

Κασσελάκης: Ζητάει την παραίτηση Σβίγκου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του

«Ινδικό καλοκαίρι» έως το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, τι λένε οι μετεωρολόγοι, πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία

Οι τελευταίες στιγμές 5χρονης στη Γάζα: «Φοβάμαι, έλα να με πάρεις»

Κυψέλη: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη στιγμή δολοφονίας του 28χρονου από τα ανήλικα ξαδέλφια του