Αγωνία για Νίλι στην Παναχαϊκή

Καλώς ή κακώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «βαρόμετρο» για την Παναχαϊκή και έχει τεράστια επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας

Παναχαϊκή

Η συμμετοχή ή όχι του Νίλι Περδόμο είναι αυτό που «καίει» την Παναχαϊκή ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Κηφισιά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.
Ο Ισπανός μέσος ένιωσε κάποιες έντονες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ηλιούπολη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανησυχία για θλάση στους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Νίλι υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και να ξεκαθαριστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο παίκτης αισθανόταν καλά χθες, όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Σε πρώτη φάση μοιάζει με μυικό σπασμό και θα δίνει αγώνα για να προλάβει το ματς.
Καλώς ή κακώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «βαρόμετρο» για την Παναχαϊκή και έχει τεράστια επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Τάτσης θα προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ηλιούπολη, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών.
«Στόχος μας είναι να μπούμε στα play-offs.

Το είχα πει στο ξεκίνημα της σεζόν, το ίδιο λέω και τώρα, δεν γίνεται να το επαναλαμβάνω. Από εκεί και πέρα, θα μπορούμε να μιλάμε διαφορετικά», έλεγε ο προπονητής της Παναχαϊκής.