Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 1η θέση στο 1ο τουρνουά «Σήμαντρον»

ΠΑΟΚ

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ το 1ο τουρνουά Σήμαντρον που έγινε στο ομώνυμο ξενοδοχείο στον Ελαιώνα του Διακοφτού Αχαΐας και κατέκτησε την 1η θέση.

 

Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά που είχε τον χαρακτήρα τελικού καθώς αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες που είχαν από δύο νίκες, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ 3-1 και πήρε την πρώτη θέση.

Ο Δικέφαλος είχε και πάλι κορυφαίο τον Δημήτρη Μούχλια. Γενικά οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές με τον ΠΑΟΚ να κάνει ανατροπή στο 1ο σετ και να κάνει λιγότερα λάθη από τους κρητικούς.

 

Ο Φοίνικας Σύρου νίκησε με 3-1 σετ τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στον τρίτο και τελευταίο τους αγώνα για το 1ο τουρνουά Σήμαντρον που έγινε στις εγκαταστήσεις του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ελαιώνα Διακοφτού και πήρε την 3η θέση.

 

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές εφεδρίες. Ο Μίλων αγωνίστηκε με τη νεανική του ομάδα και μοναδικό ξένο τον Ρούσεφ κακτακτώντας το 1ο σετ όμως στη συνέχεια ο Νίκος Ζαλμάς έριξε στο ματς τον Χαρόνγκα ο οποίος με 13/19 τελειωμένες επιθέσεις οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες έδειξαν πως έχουν περιθώρια βελτίωσης δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Πέρα από το αγωνιστικό, είναι σημαντικό ότι όλες οι ομάδες έμειναν ικανοποιημένες από τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, αλλά και ξενοδοχείου που φιλοξένησε τις ομάδες.