Η Άννα Βίσση τραγούδησε στην Ματούλα Ζαμάνη: «Θα βγάλω τη μπλούζα»

H Άννα Βίσση εντόπισε την Ματούλα Ζαμάνη, ανάμεσα στο κοινό και θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι «Στο ‘χω πει» του Νίκου Καρβέλα, το οποίο έχει ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία ο Δημήτρης Κόκοτας.

Βίσση

Η Ματούλα Ζαμάνη τις τελευταίες ημέρες συζητήθηκε πολύ, με αφορμή το περιστατικό όπου έβγαλε τη μπλούζα της σε συναυλία της. Η καλλιτέχνιδα, θέλησε πριν από λίγες ώρες να διασκεδάσει στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει η Άννα Βίσση, ενώ ένα βίντεο από την βραδιά έγινε viral στο TikTok.

Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση εντόπισε την Ματούλα Ζαμάνη, ανάμεσα στο κοινό και θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι «Στο ‘χω πει» του Νίκου Καρβέλα, το οποίο έχει ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία ο Δημήτρης Κόκοτας.

Η επιτυχημένη όμως ερμηνεύτρια, όπως βλέπουμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού.

«Μου κάνει και νόημα κιόλας να μην πω ότι είναι εδώ. Ματούλα Ζαμάνη, στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο μαγκιόρα από ποτέ, στο ‘χω πει μάτια μου θλιμμένα ότι θα έκανα για σένα οτιδήποτε, ακόμη και να βγάλω την μπλούζα μου, στο ‘χω πει τώρα τελευταία ότι σ’ αγαπάω πιο πολύ από ποτέ! Γεια σου, Ζαμάνη!», τραγούδησε η Άννα Βίσση.

Η Ματούλα Ζαμάνη, από την πλευρά της, φαίνεται στο απόσπασμα να λέει στην παρέα της: «Όλο λάθος!».

@westradio24 «Όλα λάθος» μονολογουσε η Ματούλα Ζαμάνη #matoulazamani #zamani #annavissi #vissi #stoxopei #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – West radio